Populairste treinreizen vanaf Utrecht Centraal

Bestemmingen op de kaart

Over station Utrecht Centraal

Utrecht Centraal is één van de grootste treinstations van Nederland, en ook een ideaal startpunt voor een internationale treinreis. De ICE International vertrekt vanaf Utrecht Centraal en daarmee kom je heel gemakkelijk op veel Duitse en Zwitserse bestemmingen. Ook de nachttreinen van GreenCityTrip vertrekken vanaf Utrecht Centraal. Daarmee kom je - al slapend - op een heel comfortabele manier op verschillende plekken in Europa.

Omdat het vanaf Utrecht ook niet heel ver is naar Amsterdam Centraal, zijn ook wereldsteden als Parijs en Utrecht goed te bereizen met de internationale trein vanaf Utrecht. Je hebt dan wel een overstap, maar doordat je het grootste deel met hogesnelheidstreinen aflegt is de totale reisduur goed te overzien.

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.