Populairste treinreizen vanaf Rotterdam Centraal

Tirol (Jenbach)
Tirol (Jenbach) Oostenrijk

» Enkele reis vanaf € 30

Tirol (Kufstein)
Tirol (Kufstein) Oostenrijk

» Enkele reis vanaf € 30

Kopenhagen
Kopenhagen Denemarken

» Enkele reis vanaf € 57

Bestemmingen op de kaart

Over station Rotterdam Centraal

Vanaf station Rotterdam Centraal is een goed gelegen station voor het begin van je internationale treinreizen. Een van de meest populaire bestemmingen vanaf Rotterdam is de treinreis naar Londen: de stad die bekendstaat om zijn historische bezienswaardigheden, zoals de Big Ben en Tower Bridge, en culturele aanbod. De Eurostar-trein naar Londen vertrekt vanaf Rotterdam Centraal duurt ongeveer drie uur.

Het station Rotterdam Centraal is een modern en goed verbonden station met verschillende winkels, restaurants en services voor reizigers. Rotterdam Centraal is goed verbonden met veel andere stations in Nederland, waardoor je ook vanaf stations in de buurt van Rotterdam makkelijk een internationale reis kunt starten. Ook beschikt het station over ruime parkeergelegenheid.

Naast Londen zijn ook Parijs en Berlijn populaire bestemmingen. Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en bekend om zijn prachtige bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame, en het culinaire aanbod. De treinreis naar Parijs vertrekt vanaf Rotterdam Centraal met de Thalys en duurt ongeveer drie uur. Je neemt de trein naar Berlijn om onder meer de bekende bezienswaardigheden Brandenburger Tor en de Berlijnse Muur te kunnen bezoeken, en te genieten van het uitgebreide culturele aanbod. De treinreis naar Berlijn vertrekt vanaf Rotterdam Centraal met de Intercity Berlijn en duurt ongeveer zes uur.

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.