Utrecht Centraal naar Wenen Vrijdag 7 april

Snel naar terugreizen / citytrips

NS International
Utrecht

21:01

reisduur
15h 31m

Wenen

12:32

Vrijdag 7 april
Zaterdag 8 april
NS International
Utrecht

19:34

reisduur
13h 45m

Wenen

09:19

Vrijdag 7 april
Zaterdag 8 april

Dit is de nachttrein ÖBB NightJet. Je boekt deze via NS International.

Over je reis naar Wenen

Ga je met de trein naar Wenen? Dan kom je aan op station Wien Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

In Wenen kom je aan op station Wien Hauptbahnhof. Het station ligt aan de rand van de binnenstad. Als je overnacht (in de buurt van) de binnenstad, dan ligt de accommodatie waarschijnlijk op loopafstand.

In Wenen kun je reizen door de stad met de bus, metro en de tram. Vanaf Wien Hauptbahnhof kun je eenvoudig overstappen op metrolijn U1. Dat komt omdat het station Wien Südtiroler Platz grenst aan Wien Hauptbahnhof. Vanaf hier kun je overstappen op de metro en tram. Het openbaar vervoer in Wenen valt onder de organisatie Wiener Linien. Meer informatie en een reisplanner kun je vinden op de site van Wiener Linien.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 29 van Utrecht Centraal naar Wenen.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Utrecht Centraal naar Wenen geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 70 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 2 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Utrecht Centraal naar Wenen zou je met het vliegtuig ongeveer 166 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 35,7 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Wenen 78% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Wenen Bekijk alles

 
Citytrip Wenen (nachttrein)

Treinreis en hotel in Wenen
Maandag 29 mei +86 andere data
Vrijdag 2 juni
663 per persoon, exclusief

Wenen naar Utrecht Centraal Vrijdag 21 april

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Wenen

17:13

reisduur
16h 9m

Utrecht

09:22

Vrijdag 21 april
Zaterdag 22 april
NS International
Wenen

20:13

reisduur
13h 46m

Utrecht

09:59

Vrijdag 21 april
Zaterdag 22 april

Dit is de nachttrein ÖBB NightJet. Je boekt deze via NS International.

Goedkoopste reisdata naar Wenen

Je kunt al voor € 29 naar Wenen. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Wenen

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Oostenrijk, en geniet je van al het moois dat Wenen te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Utrecht Centraal naar Wenen.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Utrecht Centraal

Een treinreis vanaf Utrecht Centraal naar Wenen boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Wenen

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Wenen met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 78% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Wenen.

Vliegtuig

Een vlucht naar Wenen stoot ongeveer 166 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 166 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.