Utrecht Centraal naar Barcelona Dinsdag 6 juni

Snel naar terugreizen

NS International
Utrecht

09:33

reisduur
11h 52m

Barcelona

21:25

Dinsdag 6 juni
Dinsdag 6 juni

Over je reis naar Barcelona

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 133 van Utrecht Centraal naar Barcelona.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Utrecht Centraal naar Barcelona geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 85 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 3 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Utrecht Centraal naar Barcelona zou je met het vliegtuig ongeveer 190,2 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 57,2 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Barcelona 70% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Barcelona naar Utrecht Centraal Dinsdag 20 juni

Snel naar heenreizen

NS International
Barcelona

10:33

reisduur
11h 39m

Utrecht

22:12

Dinsdag 20 juni
Dinsdag 20 juni
Juni

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Juli

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Augustus

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Goedkoopste reisdata naar Barcelona

Je kunt al voor € 133 naar Barcelona. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Barcelona

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Spanje, en geniet je van al het moois dat Barcelona te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Utrecht Centraal naar Barcelona.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Utrecht Centraal

Een treinreis vanaf Utrecht Centraal naar Barcelona boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Barcelona

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Barcelona met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 70% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Barcelona.

Vliegtuig

Een vlucht naar Barcelona stoot ongeveer 190,2 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 190,2 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.