Rotterdam Centraal naar Zürich Zaterdag 10 juni

Snel naar terugreizen

NS International
Rotterdam

20:05

reisduur
12h 0m

Zürich

08:05

Zaterdag 10 juni
Zondag 11 juni

Over je reis naar Zürich

Ga je met de trein naar Zürich? Dan kom je aan op station Zürich Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt redelijk centraal, aan de rand van de binnenstad van Zürich.

In Zürich vind je meer dan twintig treinstations. De trein is dus een handige manier om je binnen de stad te verplaatsen. Daarnaast kun je je met de bus en tram door de stad verplaatsen. Omdat de stad aan een meer ligt, zijn er ook diverse ov-opties op het water. Je kunt ze allemaal plannen via de website van ZVV.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 40 van Rotterdam Centraal naar Zürich.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Rotterdam Centraal naar Zürich geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 18 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 1 maand van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Zürich zou je met het vliegtuig ongeveer 127,1 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 27,1 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Zürich 79% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Zürich naar Rotterdam Centraal Zaterdag 24 juni

Snel naar heenreizen

NS International
Zürich

21:59

reisduur
11h 26m

Rotterdam

09:25

Zaterdag 24 juni
Zondag 25 juni
Juni

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Augustus
MDWDVZZ
  1
 
2
€50
3
€50
4
€57
5
€50
6
€40
7
 
8
 
9
 
10
€54
11
€50
12
€221
13
€50
14
 
15
 
16
 
17
€50
18
€57
19
€58
20
 
21
 
22
 
23
 
24
€47
25
 
26
€57
27
 
28
€57
29
€58
30
 
31
€58
      
              

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Goedkoopste reisdata naar Zürich

Je kunt al voor € 40 naar Zürich. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Zürich

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Zwitserland, en geniet je van al het moois dat Zürich te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Zürich.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Rotterdam Centraal

Een treinreis vanaf Rotterdam Centraal naar Zürich boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Zürich

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Zürich met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 79% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Zürich.

Vliegtuig

Een vlucht naar Zürich stoot ongeveer 127,1 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 127,1 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.