Rotterdam Centraal naar Lyon Maandag 3 april

Snel naar terugreizen

NS International
Rotterdam

07:58

reisduur
5h 58m

Lyon

13:56

Maandag 3 april
Maandag 3 april
SNCF
Rotterdam

08:27

reisduur
8h 33m
2 overstappen
Lyon

17:00

Maandag 3 april
Maandag 3 april

Over je reis naar Lyon

Ga je met de trein naar Lyon? Dan kom je aan op station Lyon-Part-Dieu. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt niet helemaal in de binnenstad. Tot aan de Rhone, die door Lyon stroomt, is het ongeveer 25 minuten wandelen.

Lyon kent een metro, waar je ook vanaf het station direct op kunt overstappen. Ook vertrekken er bussen en trams vanaf het station. Daarnaast is er de Rhone Express: een directe verbinding met het vliegveld. Via de planner van TCL plan je je vervolgreis door de stad.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 83 van Rotterdam Centraal naar Lyon.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Rotterdam Centraal naar Lyon geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 82 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 3 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Lyon zou je met het vliegtuig ongeveer 133,5 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 11,7 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Lyon 91% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Lyon naar Rotterdam Centraal Maandag 17 april

Snel naar heenreizen

NS International
Lyon

06:38

reisduur
5h 24m

Rotterdam

12:02

Maandag 17 april
Maandag 17 april
April

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Mei

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Juni
MDWDVZZ
      1
€105
2
€115
3
€100
4
€114
5
€102
6
 
7
 
8
€92
9
€90
10
€100
11
€106
12
 
13
 
14
 
15
€92
16
 
17
 
18
€113
19
 
20
 
21
 
22
€131
23
€100
24
€109
25
€127
26
€103
27
 
28
 
29
 
30
 
    
              

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Goedkoopste reisdata naar Lyon

Je kunt al voor € 83 naar Lyon. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Lyon

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Frankrijk, en geniet je van al het moois dat Lyon te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Lyon.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Rotterdam Centraal

Een treinreis vanaf Rotterdam Centraal naar Lyon boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Lyon

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Lyon met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 91% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Lyon.

Vliegtuig

Een vlucht naar Lyon stoot ongeveer 133,5 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 133,5 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.