🇳🇱 Rotterdam Centraal naar 🇬🇧 Londen   ♻️ Ongeveer 84% minder CO₂ dan het vliegtuig

Treinkaartje van NS International
🕛 10:14 - 14:05
Vrijdag 16 december
Bekijk meer tijden
⏱️ 4 uur
NLRTC - GBSPX

Bekijk retouropties

🇬🇧 Londen naar 🇳🇱 Rotterdam Centraal  

Treinkaartje van NS International
🕛 15:04 - 20:46
Vrijdag 30 december
⏱️ 6 uur
GBSPX - NLRTC
Met de trein naar Londen

Ga je met de trein naar Londen? Dan kom je aan op station Station London St Pancras International. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt niet bijster centraal, dus het ligt voor de hand je reis in Londen te vervolgen met een ander openbaar vervoer.

Londen heeft een uitgebreid metronetwerk, waarmee je je snel door de stad kunt verplaatsen. Het station grenst aan metrostation King's Cross St. Pancras, waarmee je trip in de metro kan beginnen. Je kunt eenvoudig je reis door Londen plannen met de reisplanner van TransportForLondon.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 55 van Rotterdam Centraal naar Londen.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Rotterdam Centraal naar Londen geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 33 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 1 maand van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Londen zou je met het vliegtuig ongeveer 131,6 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer %co2Train% kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Londen 84% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

⭐ Wil je op de hoogte blijven over Locomocheap? Vul je e-mailadres in en krijg een mail bij nieuwe ontwikkelingen! Of volg mij op Twitter.

Locomocheap was te zien bij..
Nu.nl logo
AD.nl logo
NOS logo
Data.overheid.nl logo
EditieNL logo

Goedkope treinkaartjes naar Londen

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Groot Brittannië, en geniet je van al het moois dat Londen te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Londen.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Rotterdam Centraal

Een treinreis vanaf Rotterdam Centraal naar Londen boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Londen

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk. Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Londen met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.