Rotterdam Centraal naar Düsseldorf Zaterdag 10 juni

Snel naar terugreizen / citytrips

NS International
Rotterdam

06:14

reisduur
2h 55m

Düsseldorf

09:09

Zaterdag 10 juni
Zaterdag 10 juni

Over je reis naar Düsseldorf

Ga je met de trein naar Düsseldorf? Dan kom je aan op station Düsseldorf Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

De rijn stroomt door centraal Düsseldorf. Vanaf het station is het ongeveer 25 minuten lopen. Op je weg kom je door de binnenstad, waar de nodige hotels te vinden zijn. De stad heeft veel openbaar vervoersvoorzieningen waarmee je eenvoudig op elke plek in de stad komt.

De s-bahn, de tram en metro vertrekken vanaf dit station. Ook stopt Flixtrain op station Düsseldorf. Via de website van Rheinbahn kun je je vervolgreis met het openbaar vervoer plannen.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 20 van Rotterdam Centraal naar Düsseldorf.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Rotterdam Centraal naar Düsseldorf geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 2 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 0,5 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Düsseldorf zou je met het vliegtuig ongeveer 93,2 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 7,7 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Düsseldorf 92% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Düsseldorf Bekijk alles

 
Kö59 Düsseldorf

Treinreis en hotel in Düsseldorf
Vrijdag 16 juni
Dinsdag 20 juni
424 per persoon, exclusief

 
Adina Apartment hotel Dusseldorf

Treinreis en hotel in Düsseldorf
Maandag 3 juli
Vrijdag 7 juli
267 per persoon, exclusief

 
NH Düsseldorf City

Treinreis en hotel in Düsseldorf
Maandag 3 juli
Vrijdag 7 juli
203 per persoon, exclusief

 
Mercure Hotel Düsseldorf Zentrum

Treinreis en hotel in Düsseldorf
Maandag 3 juli
Vrijdag 7 juli
205 per persoon, exclusief

 
Meliá Düsseldorf

Treinreis en hotel in Düsseldorf
Maandag 3 juli
Vrijdag 7 juli
264 per persoon, exclusief

Düsseldorf naar Rotterdam Centraal Zaterdag 24 juni

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Düsseldorf

06:25

reisduur
3h 0m

Rotterdam

09:25

Zaterdag 24 juni
Zaterdag 24 juni
Juli

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Augustus

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Goedkoopste reisdata naar Düsseldorf

Je kunt al voor € 20 naar Düsseldorf. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Düsseldorf

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Duitsland, en geniet je van al het moois dat Düsseldorf te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Düsseldorf.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Rotterdam Centraal

Een treinreis vanaf Rotterdam Centraal naar Düsseldorf boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Düsseldorf

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Düsseldorf met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 92% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Düsseldorf.

Vliegtuig

Een vlucht naar Düsseldorf stoot ongeveer 93,2 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 93,2 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.