Rotterdam Centraal naar Berlijn Maandag 3 april

Snel naar terugreizen / citytrips

NS International
Rotterdam

20:05

reisduur
11h 51m

Berlijn

07:56

Maandag 3 april
Dinsdag 4 april

Over je reis naar Berlijn

Ga je met de trein naar Berlijn? Dan kom je aan op station Berlin Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Hoewel het station in de stad zelf ligt, is het aannemelijk dat je je reis in Berlijn met het OV voortzet voordat je bij je hotel aankomt.

Berlijn kent veel vormen van openbaar vervoer. Je hebt de s-bahn en de u-bahn (metro), en uiteraard rijden er bussen en trams. Vanaf Berlin Hauptbahnhof stap je eenvoudig over vanuit de trein op één van deze vormen van openbaar vervoer. Het openbaar vervoer wordt geregeld door BVG, en op de website van BVG vind je een reisplanner.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 38 van Rotterdam Centraal naar Berlijn.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Rotterdam Centraal naar Berlijn geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 22 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 1 maand van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Berlijn zou je met het vliegtuig ongeveer 124 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 19,8 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Berlijn 84% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Berlijn Bekijk alles

 
RIU Plaza Berlin

Treinreis en hotel in Berlijn
Dinsdag 28 maart
Zaterdag 1 april
502 per persoon, exclusief

 
MOXY Berlin Ostbahnhof

Treinreis en hotel in Berlijn
Donderdag 30 maart
Maandag 3 april
403 per persoon, exclusief

 
Abacus Tierpark

Treinreis en hotel in Berlijn
Donderdag 30 maart
Zondag 2 april
347 per persoon, exclusief

 
Citytrip Berlijn

Treinreis en hotel in Berlijn
Dinsdag 11 april +135 andere data
Vrijdag 14 april
612 per persoon, exclusief

 
Leonardo Wilmersdorferstrasse

Treinreis en hotel in Berlijn
Dinsdag 11 april
Zaterdag 15 april
276 per persoon, exclusief

Berlijn naar Rotterdam Centraal Maandag 17 april

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Berlijn

04:10

reisduur
7h 15m

Rotterdam

11:25

Maandag 17 april
Maandag 17 april

Goedkoopste reisdata naar Berlijn

Je kunt al voor € 38 naar Berlijn. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Berlijn

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Duitsland, en geniet je van al het moois dat Berlijn te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Rotterdam Centraal naar Berlijn.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Rotterdam Centraal

Een treinreis vanaf Rotterdam Centraal naar Berlijn boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Berlijn

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Berlijn met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 84% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Berlijn.

Vliegtuig

Een vlucht naar Berlijn stoot ongeveer 124 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 124 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.