Eindhoven Centraal naar Londen Dinsdag 6 juni

Snel naar terugreizen / citytrips

NS International
Eindhoven

08:44

reisduur
5h 13m

Londen

13:57

Dinsdag 6 juni
Dinsdag 6 juni

Over je reis naar Londen

Ga je met de trein naar Londen? Dan kom je aan op station Station London St Pancras International. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt niet bijster centraal, dus het ligt voor de hand je reis in Londen te vervolgen met een ander openbaar vervoer.

Londen heeft een uitgebreid metronetwerk, waarmee je je snel door de stad kunt verplaatsen. Het station grenst aan metrostation King's Cross St. Pancras, waarmee je trip in de metro kan beginnen. Je kunt eenvoudig je reis door Londen plannen met de reisplanner van TransportForLondon.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 66 van Eindhoven Centraal naar Londen.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Eindhoven Centraal naar Londen geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 49 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 2 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Eindhoven Centraal naar Londen zou je met het vliegtuig ongeveer 131,6 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 21,2 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Londen 84% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Londen Bekijk alles

 
Seymour

Treinreis en hotel in Londen
Woensdag 28 juni
Zondag 2 juli
380 per persoon, exclusief

 
Bedford

Treinreis en hotel in Londen
Zaterdag 15 juli
Woensdag 19 juli
682 per persoon, exclusief

 
Melia White House

Treinreis en hotel in Londen
Donderdag 20 juli
Maandag 24 juli
583 per persoon, exclusief

 
Hotel The W14 Kensington

Treinreis en hotel in Londen
Dinsdag 15 augustus
Donderdag 17 augustus
377 per persoon, exclusief

 
Hotel Indigo London Paddington

Treinreis en hotel in Londen
Zaterdag 19 augustus
Maandag 21 augustus
376 per persoon, exclusief

Londen naar Eindhoven Centraal Dinsdag 20 juni

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Londen

17:04

reisduur
6h 12m

Eindhoven

23:16

Dinsdag 20 juni
Dinsdag 20 juni

Goedkoopste reisdata naar Londen

Je kunt al voor € 66 naar Londen. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Londen

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Groot Brittannië, en geniet je van al het moois dat Londen te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Eindhoven Centraal naar Londen.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Eindhoven Centraal

Een treinreis vanaf Eindhoven Centraal naar Londen boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Londen

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Londen met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 84% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Londen.

Vliegtuig

Een vlucht naar Londen stoot ongeveer 131,6 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 131,6 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.