Eindhoven Centraal naar Antwerpen Vrijdag 7 april

Snel naar terugreizen / citytrips

NS International
Eindhoven

06:44

reisduur
1h 32m

Antwerpen

08:16

Vrijdag 7 april
Vrijdag 7 april

Over je reis naar Antwerpen

Ga je met de trein naar Antwerpen? Dan kom je aan op station Antwerpen-Centraal. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station Antwerpen-Centraal ligt aan de rand van de binnenstad van Antwerpen. Vanaf het station is het ongeveer 25 minuten lopen naar de Schelde, de rivier die door de stad stroomt.

Vanaf station Antwerpen-Centraal kun je overstappen op de regionale en lokale bus. Deze bussen vertrekken deels vanaf dit station, maar het streekbusknooppunt Franklin Rooseveltplaats ligt op loopafstand van het station. Zowel onder de grond bij het station, als bovengronds, vertrekken er trams. Via de Vlaamse vervoersmaatschappij De Lijn kun je je vervolgreis met het OV plannen.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 14 van Eindhoven Centraal naar Antwerpen.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Eindhoven Centraal naar Antwerpen geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 6 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 0,5 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Eindhoven Centraal naar Antwerpen zou je met het vliegtuig ongeveer 85,3 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 5 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Antwerpen 94% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Antwerpen Bekijk alles

 
Theater

Treinreis en hotel in Antwerpen
Vrijdag 14 april
Dinsdag 18 april
229 per persoon, exclusief

 
Amory Hotel by Hyllit

Treinreis en hotel in Antwerpen
Zondag 2 juli
Donderdag 6 juli
238 per persoon, exclusief

 
De Keyser

Treinreis en hotel in Antwerpen
Maandag 3 juli
Vrijdag 7 juli
194 per persoon, exclusief

 
Lindner WTC Hotel & City Lounge

Treinreis en hotel in Antwerpen
Vrijdag 7 juli
Dinsdag 11 juli
249 per persoon, exclusief

Antwerpen naar Eindhoven Centraal Vrijdag 21 april

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Antwerpen

06:44

reisduur
1h 32m

Eindhoven

08:16

Vrijdag 21 april
Vrijdag 21 april

Goedkoopste reisdata naar Antwerpen

Je kunt al voor € 14 naar Antwerpen. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Antwerpen

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar België, en geniet je van al het moois dat Antwerpen te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Eindhoven Centraal naar Antwerpen.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Eindhoven Centraal

Een treinreis vanaf Eindhoven Centraal naar Antwerpen boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Antwerpen

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Antwerpen met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 94% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Antwerpen.

Vliegtuig

Een vlucht naar Antwerpen stoot ongeveer 85,3 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 85,3 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.