Den Haag Centraal naar Gent Dinsdag 6 juni

Snel naar terugreizen

NS International
Den Haag

06:48

reisduur
2h 45m

Gent

09:33

Dinsdag 6 juni
Dinsdag 6 juni

Over je reis naar Gent

Ga je met de trein naar Gent? Dan kom je aan op station Gent-Sint-Pieters. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Als je in Gent aankomt met de trein, wil je natuurlijk snel het stadsleven induiken. Het station Gent-Sint-Pieters ligt een klein stukje buiten de binnenstad. Vanaf het station gaat er (althans, in de spits) om de vijf minuten een tram naar de binnesntad. Een ritje met die tram vanaf Gent-Sint-Pieters naar de binnenstad duurt zo'n zeven minuten. Buiten de spits gaat de trein elke tien minuten.

In Gent kun je het makkelijkst verplaatsen met de tram en met de bus. De stad beschikt over een uitgebreid netwerk voor zowel trams als bussen.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 27 van Den Haag Centraal naar Gent.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Den Haag Centraal naar Gent geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 6 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 0,5 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Den Haag Centraal naar Gent zou je met het vliegtuig ongeveer 85,9 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 6,4 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Gent 93% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Gent naar Den Haag Centraal Dinsdag 20 juni

Snel naar heenreizen

NS International
Gent

05:27

reisduur
2h 45m

Den Haag

08:12

Dinsdag 20 juni
Dinsdag 20 juni

Goedkoopste reisdata naar Gent

Je kunt al voor € 27 naar Gent. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Gent

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar België, en geniet je van al het moois dat Gent te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Den Haag Centraal naar Gent.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Den Haag Centraal

Een treinreis vanaf Den Haag Centraal naar Gent boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Gent

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Gent met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 93% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Gent.

Vliegtuig

Een vlucht naar Gent stoot ongeveer 85,9 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 85,9 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.