Den Haag Centraal naar Frankfurt Zaterdag 10 juni

Snel naar terugreizen

NS International
Den Haag

20:55

reisduur
9h 53m

Frankfurt

06:48

Zaterdag 10 juni
Zondag 11 juni

Over je reis naar Frankfurt

Ga je met de trein naar Frankfurt? Dan kom je aan op station Frankfurt Main Hbf . Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het grootste station van Frankfurt ligt dichtbij de binnenstad. Veel hotels zullen dan ook op loopafstand te vinden zijn. Wel is het zo dat de stad ook over een uitgebreid openbaarvervoersnetwerk beschikt, waardoor je je eenvoudig kunt verplaatsen naar elke plek in Frankfurt.

Vanaf station Frankfurt Main Hbf vertrekken ook de regionale treinen, en kun je overstappen op de metro. Je kunt reis met het openbaar vervoer plannen via de website van RMV.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 33 van Den Haag Centraal naar Frankfurt.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Den Haag Centraal naar Frankfurt geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 1 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 0,5 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Den Haag Centraal naar Frankfurt zou je met het vliegtuig ongeveer 121,3 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 15,7 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Frankfurt 87% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Frankfurt naar Den Haag Centraal Zaterdag 24 juni

Snel naar heenreizen

Juni

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Juli

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Augustus
MDWDVZZ
  1
€33
2
 
3
 
4
 
5
€38
6
€33
7
€33
8
 
9
 
10
€33
11
 
12
 
13
 
14
€33
15
€33
16
 
17
 
18
€33
19
 
20
 
21
€33
22
 
23
 
24
€33
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
      
              

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Goedkoopste reisdata naar Frankfurt

Je kunt al voor € 33 naar Frankfurt. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Frankfurt

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Duitsland, en geniet je van al het moois dat Frankfurt te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Den Haag Centraal naar Frankfurt.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Den Haag Centraal

Een treinreis vanaf Den Haag Centraal naar Frankfurt boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Frankfurt

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Frankfurt met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 87% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Frankfurt.

Vliegtuig

Een vlucht naar Frankfurt stoot ongeveer 121,3 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 121,3 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.