🇳🇱 Den Haag Centraal naar 🇩🇪 Düsseldorf   ♻️ Ongeveer 92% minder CO₂ dan het vliegtuig

Treinkaartje van NS International
🕛 19:55 - 23:14
Vrijdag 16 december
Bekijk meer tijden
⏱️ 3 uur
NLDHC - DEDUH

Bekijk retouropties

🇩🇪 Düsseldorf naar 🇳🇱 Den Haag Centraal  

Treinkaartje van NS International
🕛 06:25 - 09:36
Vrijdag 30 december
⏱️ 3 uur
DEDUH - NLDHC
De goedkoopste treinkaartjes
Januari
MDWDVZZ
            1€41
2€203 4€205€206€207€208€20
9 10 11 12 13 14 15€20
16 17 18 19 20 21 22 
23€2024 25 26€2027€2828 29 
30€2031           
Met de trein naar Düsseldorf

Ga je met de trein naar Düsseldorf? Dan kom je aan op station Düsseldorf Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

De rijn stroomt door centraal Düsseldorf. Vanaf het station is het ongeveer 25 minuten lopen. Op je weg kom je door de binnenstad, waar de nodige hotels te vinden zijn. De stad heeft veel openbaar vervoersvoorzieningen waarmee je eenvoudig op elke plek in de stad komt.

De s-bahn, de tram en metro vertrekken vanaf dit station. Ook stopt Flixtrain op station Düsseldorf. Via de website van Rheinbahn kun je je vervolgreis met het openbaar vervoer plannen.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 20 van Den Haag Centraal naar Düsseldorf.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Den Haag Centraal naar Düsseldorf geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 1 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 0,5 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Den Haag Centraal naar Düsseldorf zou je met het vliegtuig ongeveer 93,2 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer %co2Train% kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Düsseldorf 92% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

⭐ Wil je op de hoogte blijven over Locomocheap? Vul je e-mailadres in en krijg een mail bij nieuwe ontwikkelingen! Of volg mij op Twitter.

Locomocheap was te zien bij..
Nu.nl logo
AD.nl logo
NOS logo
Data.overheid.nl logo
EditieNL logo

Goedkope treinkaartjes naar Düsseldorf

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Duitsland, en geniet je van al het moois dat Düsseldorf te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Den Haag Centraal naar Düsseldorf.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Den Haag Centraal

Een treinreis vanaf Den Haag Centraal naar Düsseldorf boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Düsseldorf

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk. Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Düsseldorf met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.