Arnhem Centraal naar Parijs Dinsdag 6 juni

Snel naar terugreizen / citytrips

NS International
Arnhem

12:05

reisduur
4h 33m

Parijs

16:38

Dinsdag 6 juni
Dinsdag 6 juni

Over je reis naar Parijs

Ga je met de trein naar Parijs? Dan kom je aan op station Gare du Nord. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Parijs is een echte wereldstad. De kans dat je net in de buurt van Gare du Nord overnacht is dan ook niet heel erg groot. Gelukkig kent de stad veel openbaar vervoersmogelijkheden, waardoor je vanaf Gare du Nord makkelijk doorreist met één van de OV-opties. Ze worden hieronder beschreven.

Gare du Nord wordt gebruikt voor veel internationale treinen. Om binnen de regio Parijs verder te verplaatsen kun je er overstappen op de treinen van RER, de metro en de bus. Via de website van RATP plan je eenvoudig je ov-vervolgreis in Parijs.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 44 van Arnhem Centraal naar Parijs.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Arnhem Centraal naar Parijs geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 62 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 2 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Arnhem Centraal naar Parijs zou je met het vliegtuig ongeveer 104,1 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 16 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Parijs 85% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Parijs Bekijk alles

 
25hours Hotel Terminus Nord

Treinreis en hotel in Parijs
Zondag 2 juli
Maandag 3 juli
236 per persoon, exclusief

 
Hotel Villa Pantheon

Treinreis en hotel in Parijs
Zondag 2 juli
Maandag 3 juli
277 per persoon, exclusief

 
Citytrip Parijs

Treinreis en hotel in Parijs
Maandag 10 juli +109 andere data
Donderdag 13 juli
433 per persoon, exclusief

 
Hotel Résidence du Pré

Treinreis en hotel in Parijs
Zondag 16 juli
Maandag 17 juli
204 per persoon, exclusief

 
Novotel Paris 17

Treinreis en hotel in Parijs
Dinsdag 18 juli
Zaterdag 22 juli
445 per persoon, exclusief

Parijs naar Arnhem Centraal Dinsdag 20 juni

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Parijs

06:13

reisduur
4h 32m

Arnhem

10:45

Dinsdag 20 juni
Dinsdag 20 juni

Goedkoopste reisdata naar Parijs

Je kunt al voor € 44 naar Parijs. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Parijs

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Frankrijk, en geniet je van al het moois dat Parijs te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Arnhem Centraal naar Parijs.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Arnhem Centraal

Een treinreis vanaf Arnhem Centraal naar Parijs boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Parijs

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Parijs met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 85% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Parijs.

Vliegtuig

Een vlucht naar Parijs stoot ongeveer 104,1 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 104,1 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.