🇳🇱 Arnhem Centraal naar 🇩🇪 Frankfurt   ♻️ Ongeveer 87% minder CO₂ dan het vliegtuig

Treinkaartje van NS International
🕛 22:45 - 06:48
Vrijdag 16 december
Bekijk meer tijden
⏱️ 8 uur
NLAHM - DEFRA

Bekijk retouropties

🇩🇪 Frankfurt naar 🇳🇱 Arnhem Centraal  

Treinkaartje van NS International
🕛 06:44 - 12:13
Vrijdag 30 december
⏱️ 5 uur
DEFRA - NLAHM
De goedkoopste treinkaartjes
Januari
MDWDVZZ
            1 
2€243 4 5 6€207€208€20
9 10€2011€2012€2013€2014 15€20
16€2017€2018 19€2020€2021 22 
23 24 25€2026€2027€2028€2529€20
30 31           
Met de trein naar Frankfurt

Ga je met de trein naar Frankfurt? Dan kom je aan op station Frankfurt Main Hbf . Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het grootste station van Frankfurt ligt dichtbij de binnenstad. Veel hotels zullen dan ook op loopafstand te vinden zijn. Wel is het zo dat de stad ook over een uitgebreid openbaarvervoersnetwerk beschikt, waardoor je je eenvoudig kunt verplaatsen naar elke plek in Frankfurt.

Vanaf station Frankfurt Main Hbf vertrekken ook de regionale treinen, en kun je overstappen op de metro. Je kunt reis met het openbaar vervoer plannen via de website van RMV.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 20 van Arnhem Centraal naar Frankfurt.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Arnhem Centraal naar Frankfurt zou je met het vliegtuig ongeveer 121,3 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer %co2Train% kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Frankfurt 87% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

⭐ Wil je op de hoogte blijven over Locomocheap? Vul je e-mailadres in en krijg een mail bij nieuwe ontwikkelingen! Of volg mij op Twitter.

Locomocheap was te zien bij..
Nu.nl logo
AD.nl logo
NOS logo
Data.overheid.nl logo
EditieNL logo

Goedkope treinkaartjes naar Frankfurt

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Duitsland, en geniet je van al het moois dat Frankfurt te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Arnhem Centraal naar Frankfurt.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Arnhem Centraal

Een treinreis vanaf Arnhem Centraal naar Frankfurt boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Frankfurt

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk. Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Frankfurt met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.