Arnhem Centraal naar Berlijn Vrijdag 7 april

Snel naar terugreizen / citytrips

NS International
Arnhem

22:45

reisduur
10h 37m

Berlijn

09:22

Vrijdag 7 april
Zaterdag 8 april

Over je reis naar Berlijn

Ga je met de trein naar Berlijn? Dan kom je aan op station Berlin Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Hoewel het station in de stad zelf ligt, is het aannemelijk dat je je reis in Berlijn met het OV voortzet voordat je bij je hotel aankomt.

Berlijn kent veel vormen van openbaar vervoer. Je hebt de s-bahn en de u-bahn (metro), en uiteraard rijden er bussen en trams. Vanaf Berlin Hauptbahnhof stap je eenvoudig over vanuit de trein op één van deze vormen van openbaar vervoer. Het openbaar vervoer wordt geregeld door BVG, en op de website van BVG vind je een reisplanner.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 30 van Arnhem Centraal naar Berlijn.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Arnhem Centraal naar Berlijn geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 46 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 2 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Arnhem Centraal naar Berlijn zou je met het vliegtuig ongeveer 124 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 19,8 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Berlijn 84% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Berlijn Bekijk alles

 
Leonardo hotel KU'DAMM

Treinreis en hotel in Berlijn
Dinsdag 11 april
Zaterdag 15 april
309 per persoon, exclusief

 
Comfort Lichtenberg

Treinreis en hotel in Berlijn
Dinsdag 11 april
Zaterdag 15 april
277 per persoon, exclusief

 
ECONTEL Berlin Charlottenburg

Treinreis en hotel in Berlijn
Dinsdag 11 april
Zaterdag 15 april
280 per persoon, exclusief

 
NH Berlin City Ost

Treinreis en hotel in Berlijn
Dinsdag 11 april
Zaterdag 15 april
285 per persoon, exclusief

 
Best Western Kantstrasse

Treinreis en hotel in Berlijn
Dinsdag 11 april
Zaterdag 15 april
296 per persoon, exclusief

Berlijn naar Arnhem Centraal Vrijdag 21 april

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Berlijn

00:22

reisduur
7h 51m

Arnhem

08:13

Vrijdag 21 april
Vrijdag 21 april

Goedkoopste reisdata naar Berlijn

Je kunt al voor € 30 naar Berlijn. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Berlijn

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Duitsland, en geniet je van al het moois dat Berlijn te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Arnhem Centraal naar Berlijn.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Arnhem Centraal

Een treinreis vanaf Arnhem Centraal naar Berlijn boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Berlijn

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Berlijn met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 84% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Berlijn.

Vliegtuig

Een vlucht naar Berlijn stoot ongeveer 124 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 124 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.