Arnhem Centraal naar Basel Zaterdag 10 juni

Snel naar terugreizen

NS International
Arnhem

17:45

reisduur
7h 20m

Basel

01:05

Zaterdag 10 juni
Zondag 11 juni
NS International
Arnhem

22:02

reisduur
8h 43m

Basel

06:45

Zaterdag 10 juni
Zondag 11 juni

Dit is de nachttrein ÖBB NightJet. Je boekt deze via NS International.

Choo Choo
Arnhem

09:07

reisduur
5h 40m

Basel

14:47

Zaterdag 10 juni
Zaterdag 10 juni

Over je reis naar Basel

Ga je met de trein naar Basel? Dan kom je aan op station Basel SBB. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt een stukje buiten de binnenstad van Basel. Het is ongeveer 25 minuten lopen naar de zogenaamde Altstadt: de historische binnenstad.

Basel SBB is het belangrijkste treinstation van Basel. Hier komen alle internationale treinen aan, en ook kun je hier overstappen op de regionale treindienst (s-bahn). Het OV in de stad wordt verzorgd door BVB (Basler Verkehrs-Betriebe). Zij exploiteren de bussen en trams in de stad, en ze bieden een online reisplanner.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 40 van Arnhem Centraal naar Basel.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Arnhem Centraal naar Basel geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 32 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 1 maand van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Arnhem Centraal naar Basel zou je met het vliegtuig ongeveer 125,8 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 24,8 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Basel 80% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Basel naar Arnhem Centraal Zaterdag 24 juni

Snel naar heenreizen

NS International
Basel

23:13

reisduur
8h 38m

Arnhem

07:51

Zaterdag 24 juni
Zondag 25 juni
NS International
Basel

21:59

reisduur
10h 1m

Arnhem

08:00

Zaterdag 24 juni
Zondag 25 juni

Dit is de nachttrein ÖBB NightJet. Je boekt deze via NS International.

Choo Choo
Basel

15:13

reisduur
6h 46m

Arnhem

21:59

Zaterdag 24 juni
Zaterdag 24 juni

Bij Choo Choo boek je voor een vast bedrag een volledig duurzame treinreis.

Goedkoopste reisdata naar Basel

Je kunt al voor € 40 naar Basel. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Basel

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Zwitserland, en geniet je van al het moois dat Basel te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Arnhem Centraal naar Basel.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Arnhem Centraal

Een treinreis vanaf Arnhem Centraal naar Basel boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Basel

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Basel met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 80% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Basel.

Vliegtuig

Een vlucht naar Basel stoot ongeveer 125,8 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 125,8 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.