Amsterdam Centraal naar Parijs Woensdag 7 juni

Snel naar terugreizen / citytrips

Op zoek naar een goedkope treinreis naar de stad van de liefde? Zoek niet verder! Op de goedkoopste dagen kun je van Amsterdam Centraal naar Gare du Nord (Parijs) reizen vanaf slechts €35.

NS International
Amsterdam

09:28

reisduur
4h 37m

Parijs

14:05

Woensdag 7 juni
Woensdag 7 juni
SNCF
Amsterdam

06:10

reisduur
3h 25m
Directe trein
Parijs

09:35

Woensdag 7 juni
Woensdag 7 juni

Over je reis naar Parijs

Ga je met de trein naar Parijs? Dan kom je aan op station Gare du Nord. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Parijs is een echte wereldstad. De kans dat je net in de buurt van Gare du Nord overnacht is dan ook niet heel erg groot. Gelukkig kent de stad veel openbaar vervoersmogelijkheden, waardoor je vanaf Gare du Nord makkelijk doorreist met één van de OV-opties. Ze worden hieronder beschreven.

Gare du Nord wordt gebruikt voor veel internationale treinen. Om binnen de regio Parijs verder te verplaatsen kun je er overstappen op de treinen van RER, de metro en de bus. Via de website van RATP plan je eenvoudig je ov-vervolgreis in Parijs.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 35 van Amsterdam Centraal naar Parijs.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Amsterdam Centraal naar Parijs geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 92 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 3 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Parijs zou je met het vliegtuig ongeveer 104,1 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 16 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Parijs 85% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Parijs Bekijk alles

 
Citytrip Parijs

Treinreis en hotel in Parijs
Vrijdag 14 juli +109 andere data
Maandag 17 juli
433 per persoon, exclusief

 
Novotel Paris 17

Treinreis en hotel in Parijs
Maandag 17 juli
Vrijdag 21 juli
446 per persoon, exclusief

 
Grand de Turin

Treinreis en hotel in Parijs
Vrijdag 25 augustus
Dinsdag 29 augustus
296 per persoon, exclusief

 
Hotel Résidence du Pré

Treinreis en hotel in Parijs
Vrijdag 25 augustus
Zaterdag 26 augustus
205 per persoon, exclusief

 
Hotel Paris Louis Blanc

Treinreis en hotel in Parijs
Zaterdag 26 augustus
Zondag 27 augustus
206 per persoon, exclusief

Met een reisduur van slechts 5 uur ben je zo in de prachtige stad Parijs. Diverse maatschappijen, Thalys, NS International of SNCF, bieden de treinreisopties om naar deze romantische stad te reizen. En met een prijs vanaf €35 voor een enkele reis, is het nog nooit zo betaalbaar geweest om Parijs te bezoeken.

Maar goedkoop reizen betekent niet dat je minder krijgt. Treinen als de Thalys zijn erg comfortabel en bieden alles wat je nodig hebt om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. En het beste van alles is dat je vanaf Amsterdam Centraal rechtstreeks naar Gare du Nord (Parijs) kunt reizen zonder te moeten overstappen.

Stedentrip met de trein naar Parijs

En als je op zoek bent naar een stedentrip, dan is Parijs de perfecte bestemming. Deze stad biedt tal van bezienswaardigheden en attracties, van de Eiffeltoren tot de Champs-Élysées en nog veel meer. Er is genoeg te zien en te doen in deze bruisende stad. En met onze aanbiedingen kun je niet alleen goedkoop reizen, maar ook nog eens geld besparen op je accommodatie. Met citytrips naar Parijs vanaf €257 kun je nu een onvergetelijke reis maken.

Boek vandaag nog je treinreis naar Parijs en ervaar de schoonheid en romantiek van deze prachtige stad. Vergelijk de opties bij Thalys, NS International of SNCF, en vind de beste deals en aanbiedingen om de stad betaalbaar te bezoeken. Kortom: boek nu je goedkope treinreis naar Parijs!

Parijs naar Amsterdam Centraal Woensdag 21 juni

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Parijs

06:13

reisduur
3h 31m

Amsterdam

09:44

Woensdag 21 juni
Woensdag 21 juni

Goedkoopste reisdata naar Parijs

Je kunt al voor € 35 naar Parijs. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Parijs

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Frankrijk, en geniet je van al het moois dat Parijs te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Parijs.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Amsterdam Centraal

Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar Parijs boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Parijs

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Parijs met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 85% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Parijs.

Vliegtuig

Een vlucht naar Parijs stoot ongeveer 104,1 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 104,1 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.