Goedkope treinkaartjes naar München vanaf Amsterdam Centraal op Maandag 2 oktober

Snel naar terugreizen

NS International
Amsterdam

14:54

reisduur
8h 46m

München

23:40

Maandag 2 oktober
Maandag 2 oktober
Choo Choo
Amsterdam

10:38

reisduur
7h 29m

München

18:07

Maandag 2 oktober
Maandag 2 oktober
Deutsche Bahn
Bezig met zoeken

Van Locomocheap's maker Benieuwd wat A.I. (zoals ChatGPT) voor jouw organisatie betekent?     Ontdek het met een workshop
September
MDWDVZZ
        1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
€68
26
€45
27
€75
28
€80
29
€100
30
€80
  
              

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Februari

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Ontdek duurzame accomodaties in München

Reis niet alleen duurzaam, maar verblijf ook op een duurzame locatie. Ontdek hieronder relevante accomodaties van Natuurhuisje.nl

 
Natuurhuisje in Breitenberg

Breitenberg, Duitsland
Vanaf € 100 per nacht

Bekijk beschikbaarheid

Vind en vergelijk de goedkoopste treinkaartjes naar München bij dé prijsvergelijker voor treinreizen: Locomocheap. Gebruik de prijskalender hieronder om goedkope treinkaartjes naar München te ontdekken.

Vergelijk eenvoudig prijzen van verschillende aanbieders, voor een duurzame en goedkope treinvakantie naar Duitsland. Je vergelijkt treinreizen naar München vanaf Amsterdam Centraal bij verschillende aanbieders. Want de prijzen kunnen aardig verschillen. Zo boek je eenvoudig een goedkope treinreis naar München, zonder dat je teveel betaalt.

Als je op het juiste moment boekt, koop je losse treintickets naar München vanaf Amsterdam Centraal voor maar € 30. Bekijk alle goedkope treinreizen naar Duitsland vanaf Amsterdam Centraal.

Over je reis naar München

Ga je met de trein naar München? Dan kom je aan op station München Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt nabij de binnenstad van München, dus je kunt direct vanuit het station naar de binnenstad wandelen.

Het station München Hauptbahnhof biedt je de mogelijkheid om over te stappen op een breed scala aan openbaar vervoersmogelijkheden. De s-bahn en de u-bahn (metro) vertrekken ook vanaf dit station. Daarom kun je vanaf dit station gemakkelijk doorreizen naar iedere locatie in München. Om je reis door München te plannen kun je gebruik maken van de planner van vervoersorganisatie MVV.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 30 van Amsterdam Centraal naar München.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Amsterdam Centraal naar München geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 47 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 2 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar München zou je met het vliegtuig ongeveer 126,8 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 25,7 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar München 80% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

München naar Amsterdam Centraal Maandag 16 oktober

Snel naar heenreizen

NS International
München

19:48

reisduur
12h 37m

Amsterdam

08:25

Maandag 16 oktober
Dinsdag 17 oktober
Choo Choo
München

12:50

reisduur
6h 37m

Amsterdam

19:27

Maandag 16 oktober
Maandag 16 oktober

Bij Choo Choo boek je voor een vast bedrag een volledig duurzame treinreis.

Van Locomocheap's maker Benieuwd wat A.I. (zoals ChatGPT) voor jouw organisatie betekent?     Ontdek het met een workshop
September
MDWDVZZ
        1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
€45
26
€38
27
€52
28
€52
29
€99
30
€90
  
              

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Februari

Lager dan huidige Laagste prijs Historische prijs

Goedkoopste reisdata naar München

Je kunt al voor € 30 naar München. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar München

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Duitsland, en geniet je van al het moois dat München te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar München.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Amsterdam Centraal

Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar München boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar München

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar München met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 80% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar München.

Vliegtuig

Een vlucht naar München stoot ongeveer 126,8 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 25,7 kilo.

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.