Amsterdam Centraal naar Lille Zaterdag 10 juni

Snel naar terugreizen

NS International
Amsterdam

09:28

reisduur
4h 25m

Lille

13:53

Zaterdag 10 juni
Zaterdag 10 juni
SNCF
Amsterdam

07:46

reisduur
3h 14m
1 overstap
Lille

11:00

Zaterdag 10 juni
Zaterdag 10 juni

Over je reis naar Lille

Ga je met de trein naar Lille? Dan kom je aan op station Gare de Lille-Europe. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt aan de rand van het centrum. Het ligt op loopafstand van het hoofdstation van Lille: Lille-Flandres. Dat is ongeveer 400 meter wandelen.

Vanaf station Lille Europe kun je overstappen op de metro. Daarnaast kun je met de tram en bus je weg vervolgen. De reisplanner vind je op de website van Ilevia.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 44 van Amsterdam Centraal naar Lille.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Amsterdam Centraal naar Lille geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 73 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 2 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Lille zou je met het vliegtuig ongeveer 87 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 7,8 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Lille 91% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Lille naar Amsterdam Centraal Zaterdag 24 juni

Snel naar heenreizen

NS International
Lille

11:37

reisduur
3h 55m

Amsterdam

15:32

Zaterdag 24 juni
Zaterdag 24 juni

Goedkoopste reisdata naar Lille

Je kunt al voor € 44 naar Lille. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Lille

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Frankrijk, en geniet je van al het moois dat Lille te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Lille.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Amsterdam Centraal

Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar Lille boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Lille

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Lille met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 91% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Lille.

Vliegtuig

Een vlucht naar Lille stoot ongeveer 87 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 87 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.