Amsterdam Centraal naar Kopenhagen Vrijdag 7 april

Snel naar terugreizen

NS International
Amsterdam

19:00

reisduur
18h 6m

Kopenhagen

13:06

Vrijdag 7 april
Zaterdag 8 april

Over je reis naar Kopenhagen

Ga je met de trein naar Kopenhagen? Dan kom je aan op station Copenhagen Central Station. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt redelijk centraal in Kopenhagen. Het is een beetje afhankelijk van waar je hotel ligt, of je erheen kunt wandelen of dat je één van de andere OV-opties van Kopenhagen moet gebruiken om op je bestemming te arriveren.

Vanaf het station kun je overstappen op de metro, de bus en de s-bahn. Zo kun je met allerlei vervoersopties je weg in Kopenhagen vervolgen. Je kunt het vervolg van je reis, na aankomst op het station in Kopenhagen, plannen via Rejseplanen.dk.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 57 van Amsterdam Centraal naar Kopenhagen.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Amsterdam Centraal naar Kopenhagen geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 25 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 1 maand van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Kopenhagen zou je met het vliegtuig ongeveer 132,7 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 47,5 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Kopenhagen 64% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Kopenhagen naar Amsterdam Centraal Vrijdag 21 april

Snel naar heenreizen

NS International
Kopenhagen

18:36

reisduur
16h 24m

Amsterdam

11:00

Vrijdag 21 april
Zaterdag 22 april

Goedkoopste reisdata naar Kopenhagen

Je kunt al voor € 57 naar Kopenhagen. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Kopenhagen

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Denemarken, en geniet je van al het moois dat Kopenhagen te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Kopenhagen.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Amsterdam Centraal

Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar Kopenhagen boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Kopenhagen

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Kopenhagen met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 64% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Kopenhagen.

Vliegtuig

Een vlucht naar Kopenhagen stoot ongeveer 132,7 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 132,7 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.