🇳🇱 Amsterdam Centraal naar 🇦🇹 Innsbruck   ♻️ Ongeveer 71% minder CO₂ dan het vliegtuig

Treinkaartje van NS International
🕛 20:28 - 09:44
Vrijdag 16 december
Bekijk meer tijden
⏱️ 13 uur
NLASC - ATALA

Bekijk retouropties

🇦🇹 Innsbruck naar 🇳🇱 Amsterdam Centraal  

Treinkaartje van NS International
🕛 18:40 - 09:05
Vrijdag 30 december
⏱️ 14 uur
ATALA - NLASC
Met de trein naar Innsbruck

Ga je met de trein naar Innsbruck? Dan kom je aan op station Innsbruck Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

In Innsbruck kom je aan op station Innsbruck Hauptbahnhof. Het station ligt aan de rand van de binnenstad. Als je overnacht (in de buurt van) de binnenstad, dan ligt de accommodatie waarschijnlijk op wandelafstand.

In Innsbruck kun je reizen door de stad met de bus en de tram. Zowel trams als bussen vertrekken vanaf het station Innsbruck Hauptbahnhof. Zo kun je je reis vanaf het station eenvoudig vervolgen met het openbaar vervoer verder de stad in. Het openbaar vervoer in Innsbruck wordt uitgevoerd door IVB. Op de website van IVB kun je de dienstregeling vinden, en vind je ook een handige reisplanner om je reis vanaf het centraal station te plannen.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 30 van Amsterdam Centraal naar Innsbruck.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Amsterdam Centraal naar Innsbruck geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 46 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 2 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Innsbruck zou je met het vliegtuig ongeveer 133,9 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer %co2Train% kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Innsbruck 71% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

⭐ Wil je op de hoogte blijven over Locomocheap? Vul je e-mailadres in en krijg een mail bij nieuwe ontwikkelingen! Of volg mij op Twitter.

Locomocheap was te zien bij..
Nu.nl logo
AD.nl logo
NOS logo
Data.overheid.nl logo
EditieNL logo

Goedkope treinkaartjes naar Innsbruck

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Oostenrijk, en geniet je van al het moois dat Innsbruck te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Innsbruck.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Amsterdam Centraal

Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar Innsbruck boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Innsbruck

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk. Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Innsbruck met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.