🇳🇱 Amsterdam Centraal naar 🇧🇪 Brugge   ♻️ Ongeveer 85% minder CO₂ dan het vliegtuig

Treinkaartje van NS International
🕛 07:28 - 11:01
Vrijdag 16 december
Bekijk meer tijden
⏱️ 4 uur
NLASC - BEBRG

Bekijk retouropties

🇧🇪 Brugge naar 🇳🇱 Amsterdam Centraal  

Treinkaartje van NS International
🕛 05:31 - 08:44
Vrijdag 30 december
⏱️ 3 uur
BEBRG - NLASC
Met de trein naar Brugge

Ga je met de trein naar Brugge? Dan kom je aan op station Brugge. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt een eind buiten de binnenstad. Mocht je in de binnenstad overnachten, dan is het aan te raden je weg te vervolgen met ander openbaar vervoer. Er rijdt elke vijf minuten een bus tussen het centrum en het station.

Binnen Brugge kun je de bus gebruiken om je te verplaatsen. Via de Vlaamse vervoersmaatschappij De Lijn kun je je vervolgreis met het OV plannen.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 29 van Amsterdam Centraal naar Brugge.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Amsterdam Centraal naar Brugge geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 5 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 0,5 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Brugge zou je met het vliegtuig ongeveer 93,8 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer %co2Train% kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Brugge 85% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

⭐ Wil je op de hoogte blijven over Locomocheap? Vul je e-mailadres in en krijg een mail bij nieuwe ontwikkelingen! Of volg mij op Twitter.

Locomocheap was te zien bij..
Nu.nl logo
AD.nl logo
NOS logo
Data.overheid.nl logo
EditieNL logo

Goedkope treinkaartjes naar Brugge

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar België, en geniet je van al het moois dat Brugge te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Brugge.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Amsterdam Centraal

Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar Brugge boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Brugge

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk. Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Brugge met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.