Amsterdam Centraal naar Bordeaux Maandag 3 april

Snel naar terugreizen

NS International
Amsterdam

16:15

reisduur
6h 56m

Bordeaux

23:11

Maandag 3 april
Maandag 3 april
SNCF
Amsterdam

07:46

reisduur
12h 16m
3 overstappen
Bordeaux

20:02

Maandag 3 april
Maandag 3 april

Over je reis naar Bordeaux

Ga je met de trein naar Bordeaux? Dan kom je aan op station Bordeaux-Saint-Jean. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Het station ligt niet heel centraal, en op een goed half uur wandelen van de binnenstad.

Vanaf het station Bordeaux-Saint-Jean kun je overstappen op de bus, en ook kun je vanaf het station direct overstappen op de tram. Om online je reis binnen de stad te plannen kun je gebruikmaken van de reisplanner van TBM: Transports Bordeaux Metropole.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 79 van Amsterdam Centraal naar Bordeaux.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Amsterdam Centraal naar Bordeaux geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 98 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 3 maanden van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Bordeaux zou je met het vliegtuig ongeveer 160,2 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 20,4 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Bordeaux 87% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Bordeaux naar Amsterdam Centraal Maandag 17 april

Snel naar heenreizen

NS International
Bordeaux

10:46

reisduur
8h 46m

Amsterdam

19:32

Maandag 17 april
Maandag 17 april

Goedkoopste reisdata naar Bordeaux

Je kunt al voor € 79 naar Bordeaux. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Bordeaux

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Frankrijk, en geniet je van al het moois dat Bordeaux te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Bordeaux.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Amsterdam Centraal

Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar Bordeaux boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Bordeaux

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Bordeaux met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 87% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Bordeaux.

Vliegtuig

Een vlucht naar Bordeaux stoot ongeveer 160,2 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 160,2 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.