Amsterdam Centraal naar Berlijn Zaterdag 10 juni

Snel naar terugreizen / citytrips

Als je op zoek bent naar een goedkope manier om naar Berlijn te reizen, dan is de trein een aantrekkelijke optie. Met de trein ben je er zo, en je hebt de mogelijkheid om zowel overdag als 's nachts te reizen.

NS International
Amsterdam

21:24

reisduur
11h 58m

Berlijn

09:22

Zaterdag 10 juni
Zondag 11 juni
Choo Choo
Amsterdam

09:10

reisduur
6h 15m

Berlijn

15:25

Zaterdag 10 juni
Zaterdag 10 juni

Over je reis naar Berlijn

Ga je met de trein naar Berlijn? Dan kom je aan op station Berlin Hauptbahnhof. Hieronder lees je meer over welk openbaar vervoer je kunt nemen vanaf het station, om je in de stad te verplaatsen.

Hoewel het station in de stad zelf ligt, is het aannemelijk dat je je reis in Berlijn met het OV voortzet voordat je bij je hotel aankomt.

Berlijn kent veel vormen van openbaar vervoer. Je hebt de s-bahn en de u-bahn (metro), en uiteraard rijden er bussen en trams. Vanaf Berlin Hauptbahnhof stap je eenvoudig over vanuit de trein op één van deze vormen van openbaar vervoer. Het openbaar vervoer wordt geregeld door BVG, en op de website van BVG vind je een reisplanner.

Als je op het juiste moment boekt, kun je al voor € 38 van Amsterdam Centraal naar Berlijn.

Het verschilt per bestemming hoe ver vantevoren je het best je treinkaartje kunt kopen. Voor de treinreis van Amsterdam Centraal naar Berlijn geldt dat je - als je nu zou boeken - een ticket voor een treinreis over 22 dagen kunt kopen. Dat betekent dat je het best een kaartje ongeveer 1 maand van tevoren kunt aanschaffen.

Als vuistregel kun je hanteren dat je met de trein ongeveer 7 keer minder CO2 uitstoot, dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Berlijn zou je met het vliegtuig ongeveer 124 kilo CO2 uitstoten. Neem je de trein, dan is dat ongeveer 19,8 kilo. Dat betekent dat je met de trein naar Berlijn 84% minder CO2 uitstoot dan met het vliegtuig.

Op citytrip naar Berlijn Bekijk alles

 
Hotel Vienna House Andel's Berlin

Treinreis en hotel in Berlijn
Zondag 11 juni
Dinsdag 13 juni
417 per persoon, exclusief

 
Wilde Aparthotel Berlin

Treinreis en hotel in Berlijn
Zondag 11 juni
Maandag 12 juni
302 per persoon, exclusief

 
Citytrip Berlijn

Treinreis en hotel in Berlijn
Zondag 18 juni +134 andere data
Woensdag 21 juni
821 per persoon, exclusief

 
Hotel Bristol Berlin

Treinreis en hotel in Berlijn
Zaterdag 1 juli
Maandag 3 juli
342 per persoon, exclusief

 
Best Western Kantstrasse

Treinreis en hotel in Berlijn
Zondag 2 juli
Donderdag 6 juli
297 per persoon, exclusief

De trein is een geweldige manier om naar Berlijn te reizen, vooral als je geld wilt besparen. Met een laagste prijs van €38 voor een enkele reis van Amsterdam Centraal naar Berlijn Hauptbahnhof, is het zeker een goedkope optie. En als je liever 's nachts reist, kun je ook kiezen voor de nachttrein van European Sleeper. Dit is niet alleen handig, maar kan ook nog eens goedkoper zijn dan een dagtrein.

Een reis per trein naar Berlijn duurt ongeveer 6,5 uur en is de perfecte manier om het landschap te bewonderen terwijl je onderweg bent. En als je eenmaal in Berlijn bent, zijn er genoeg hoogtepunten om van te genieten, zoals de Berlijnse Muur, Checkpoint Charlie en de Brandenburger Tor. Berlijn is ook een geweldige plek om te winkelen en te genieten van het bruisende nachtleven.

Er zijn verschillende manieren om tickets te boeken voor een treinreis naar Berlijn. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij NS International, Deutsche Bahn of European Sleeper. Het is belangrijk om goed te kijken naar de verschillende aanbiedingen en kortingen die beschikbaar zijn. Zo kun je geld besparen en profiteren van de beste deal.

Kortom, als je op zoek bent naar een goedkope en comfortabele manier om met de trein naar Berlijn te reizen, is de trein zeker de moeite waard. Met een korte reistijd en de mogelijkheid om te reizen per nachttrein, is het een handige en budgetvriendelijke optie. Boek vandaag nog je treintickets en geniet van een geweldige reis naar Berlijn!

Berlijn naar Amsterdam Centraal Zaterdag 24 juni

Snel naar heenreizen / citytrips

NS International
Berlijn

05:29

reisduur
7h 37m

Amsterdam

13:06

Zaterdag 24 juni
Zaterdag 24 juni
Choo Choo
Berlijn

10:33

reisduur
6h 16m

Amsterdam

16:49

Zaterdag 24 juni
Zaterdag 24 juni

Bij Choo Choo boek je voor een vast bedrag een volledig duurzame treinreis.

Goedkoopste reisdata naar Berlijn

Je kunt al voor € 38 naar Berlijn. Ben je benieuwd op welke dagen je voor deze prijs kunt boeken? Je vindt ze hieronder!

Goedkope treinkaartjes naar Berlijn

Je kunt met de trein op reis door heel Europa. Locomocheap helpt je de meest voordelige tickets te vinden. Zo reis je goedkoop vanaf Nederland naar Duitsland, en geniet je van al het moois dat Berlijn te bieden heeft. Hierboven zie je de laagste prijzen voor een treinreis van Amsterdam Centraal naar Berlijn.

Vergelijk de beste prijzen vanaf Amsterdam Centraal

Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar Berlijn boek je gemakkelijk online. Zoek via Locomocheap, en vind de laagste tarieven van NS International (NSI) en Deutsche Bahn (DB). Op zoek naar een citytrip? Dan vind je op Locomocheap de beste aanbiedingen van onder meer TUI, GreenCityTrip en De Jong Intra. Alles op één plek. Wel zo makkelijk.

Reis duurzaam naar Berlijn

De trein is een duurzamere optie dan het vliegtuig. Vooral binnen Europa, omdat je vaak korte afstanden aflegt. En wist je dat een trein naar Londen of Parijs echt niet lang hoeft te duren? Nederland is immers goed aangesloten op het internationale (hoge snelheids) treinnetwerk.

Neem je de trein, dan zorg je voor ongeveer 7 keer minder CO2-uitstoot dan wanneer je het vliegtuig zou nemen. Zo boek je treinkaartjes voor een citytrip naar Berlijn met een lage ecologische voetafdruk. En Locomocheap helpt je ook nog eens om de goedkopste tickets te vinden. Goedkoop én goed bezig!

Trein

Met de trein stoot je ongeveer 84% minder CO2 uit dan wanneer je zou vliegen naar Berlijn.

Vliegtuig

Een vlucht naar Berlijn stoot ongeveer 124 kilo CO2 uit. Je uitstoot bij een treinreis is ongeveer 124 kilo.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.