Treinrondreis door zwitserland aanbiedingen

Korte rondreis Zwitserland pakketreis
Vanaf
€ 1270 p.p.

Korte rondreis Zwitserland

Opreis.nl   9 Dagen

Ga per trein door hoge bergpassen en prachtige dorpen. Een 9-daagse reis door de Zwitserse alpen per trein. De prijs is per persoon, op basis van twee personen.

Bekijk details & prijzen

Zwitserland pakketreis
Vanaf
€ 2340 p.p.

Zwitserland

Opreis.nl   17 Dagen

Maak uitgebreid kennis met Zwitserland tijdens een 17-daagse treinreis. Je doet onder meer Basel, Zรผrich, Luzern en st. Moritz aan. De prijs is per persoon, op basis van twee personen.

Bekijk details & prijzen

4 Dagen Zwitersland pakketreis
Vanaf
€ 900 p.p.

4 Dagen Zwitersland

Opreis.nl   4 Dagen

In een compacte vierdaagse treinreis door Zwitserland, stap je aan boord van zowel de beroemde Glacier Express als de Bernina Express, en doorkruis je het schilderachtige besneeuwde berglandschap. Je passeert historische viaducten en reist door uitgestrekte vlaktes naar azuurblauwe meren. De frisse berglucht en lokale delicatessen laten je kennis maken met het authentieke Zwitserland.

Bekijk details & prijzen

6 Dagen Zwitserland pakketreis
Vanaf
€ 950 p.p.

6 Dagen Zwitserland

Opreis.nl   6 Dagen

Bezoek Zwitserland tijdens deze 6-daagse rondreis per trein, waarbij je onder meer Basel, Zermatt en Sankt Moritz zult bezoeken. Reis met heel bijzondere treinen, zoals de Glacier Express en de Bernina Express.

Bekijk details & prijzen

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.