Treinrondreis door spanje aanbiedingen

Spanje & Portugal pakketreis
Vanaf
€ 2350 p.p.

Spanje & Portugal

Opreis.nl   21 Dagen

De mooiste plekjes van Spanje en Portugal kun je uitstekend per trein ontdekken. Een rondreis van 21 dagen, waarbij je onder meer Sevilla, Lissabon en het Baskenland aandoet. De prijs is per persoon, op basis van twee personen.

Bekijk details & prijzen

Andalusiรซ in Spanje pakketreis
Vanaf
€ 1650 p.p.

Andalusiรซ in Spanje

Opreis.nl   11 Dagen

Beleef een bijzondere treinreis naar het betoverende Zuid-Spaanse Andalusiรซ, een regio vol eeuwenoude verhalen, meeslepende flamenco muziek en prachtige Moorse architectuur. Onderga de unieke cultuur en voel de gepassioneerde trots en melancholie van de Malagueรฑos, de inwoners van Malaga. Vanuit je treinraam wordt je blik gevangen door authentieke witte dorpjes, besneeuwde bergtoppen en sprookjesachtige steden.

Bekijk details & prijzen

Barcelona, Parijs en Montpellier pakketreis
Vanaf
€ 946 p.p.

Barcelona, Parijs en Montpellier

Treinrondreis.nl   6 Dagen

Een stedentrip naar Barcelona, die dankzij overnachtingen in Parijs en Montpellier een echte rondreis wordt. Je hebt geen stressvolle overstap van de Thalys naar de TGV, in plaats daarvan verblijf je รฉรฉn of meerdere dagen in Parijs en op de terugreis in Montpellier.

Bekijk details & prijzen

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.