Treinrondreis door schotland aanbiedingen

Engeland & Schotland pakketreis
Vanaf
€ 1730 p.p.

Engeland & Schotland

Opreis.nl   14 Dagen

Met een prachtige treinreis kun je cultuur en natuur uitstekend combineren. Deze 16-daagse treinreis doet maar liefst 11 trajecten aan, en je bezoekt onder meer Glasgow, Edinburgh en de Britse Hooglanden. De prijs is per persoon, op basis van twee personen.

Bekijk details & prijzen

10 Dagen Schotland pakketreis
Vanaf
€ 1050 p.p.

10 Dagen Schotland

Opreis.nl   10 Dagen

In slechts tien dagen neemt deze treinrondreis je mee naar enkele van de meest betoverende plekken in de Highlands. Duik in het verleden van het historische Inverness, reis over het beroemde Glenfinnan viaduct, laat je betoveren door adembenemende landschappen en ervaar de levendige sfeer van het dynamische Edinburgh.

Bekijk details & prijzen

Schotland & Caledonian Sleeper pakketreis
Vanaf
€ 1130 p.p.

Schotland & Caledonian Sleeper

Opreis.nl   10 Dagen

Ontdek historisch plekken als Inverness en Fort William. Op deze tiendaagse treinreis door Schotland krijg je ook de kans om het wereldberoemde Glenfinnan viaduct, beroemd geworden door de Harry Potter films, te bewonderen. Voeg daarbij een tussenstop in het levendige Edinburgh en een rit met de Caledonian Sleeper, en je hebt een onvergetelijk avontuur voor de boeg.

Bekijk details & prijzen

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.