Treinrondreis door oostenrijk aanbiedingen

Treinreis Italië & Oostenrijk pakketreis
Vanaf
€ 1780 p.p.

Treinreis Italië & Oostenrijk

Opreis.nl   20 Dagen

Een 20-daagse treinreis door Italië en Oostenrijk. Geniet van de gastronomie, kunst en cultuur die beide landen te bieden hebben. Het grootste deel van de reis breng je in Italië door. De prijs is per persoon, op basis van twee personen.

Bekijk details & prijzen

Treinreis Oostzee pakketreis
Vanaf
€ 1780 p.p.

Treinreis Oostzee

Opreis.nl   22 Dagen

Een rondreis door Oost-Europa per trein, die maar liefst 22 dagen duurt. Je gaat van Oostenrijk naar Slowakije, Polen en Litouwen om vervolgens door te gaan naar Letland, Estland en Finland. De prijs is per persoon, op basis van twee personen.

Bekijk details & prijzen

Boedapest & Wenen pakketreis
Vanaf
€ 757 p.p.

Boedapest & Wenen

Treinrondreis.nl   7 Dagen

Ontdek de prachtige steden Boedapest en Wenen tijdens deze reis. Je begint per nachttrein naar Wenen. Door zoveel mogelijk 's nachts te reizen heb je extra veel tijd om de steden te ontdekken.

Bekijk details & prijzen

Berlijn, Praag, Wenen en Nürnberg pakketreis
Vanaf
€ 1001 p.p.

Berlijn, Praag, Wenen en Nürnberg

Treinrondreis.nl   7 Dagen

Een bijzondere treinreis naar Berlijn, Praag, Wenen en Nürnberg. Tijdens deze treinreis met je veel directe treinen overdag, omdat de steden per trein heel goed bereikbaar zijn. In elke stad verblijf je in een goed hotel, dichtbij het station én vaak ook dichtbij het centrum.

Bekijk details & prijzen

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.