Treinrondreis door noorwegen aanbiedingen

Noorwegen in de zomer pakketreis
Vanaf
€ 1990 p.p.

Noorwegen in de zomer

Opreis.nl   9 Dagen

Beleef de ultieme treinrondreis door het schilderachtige Zuid-Noorwegen, aangeboden door Opreis.nl, die varieert van 9 tot 15 dagen en je meeneemt door weelderige bossen, glinsterende fjorden en bruisende steden als Stavanger, Bergen, Oslo en Kristiansand.

Bekijk details & prijzen

Poolcirkel Express naar het Noorderlicht pakketreis
Vanaf
€ 1640 p.p.

Poolcirkel Express naar het Noorderlicht

Opreis.nl   11 Dagen

Ervaar de Poolcirkel Express, een betoverende treinreis door Denemarken, Zweden en Noorwegen naar het adembenemende Noorderlicht. Ongeacht of je in de winter of zomer reist, de reis belooft altijd een magische ervaring te zijn, met arctische landschappen, het fascinerende Noorderlicht en de midzomernacht.

Bekijk details & prijzen

Noorwegen in de winter pakketreis
Vanaf
€ 1990 p.p.

Noorwegen in de winter

Opreis.nl   10 Dagen

Bij deze winterse rondreis door Noorwegen rijd je per trein dwars door een magisch winterwonderland! Indrukwekkende steden, magische fjorden en ruige bergen bedekt onder een dikke laag sneeuw.

Bekijk details & prijzen

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.