Treinrondreis door italië aanbiedingen

Treinreis Italië & Oostenrijk pakketreis
Vanaf
€ 1780 p.p.

Treinreis Italië & Oostenrijk

Opreis.nl   20 Dagen

Een 20-daagse treinreis door Italië en Oostenrijk. Geniet van de gastronomie, kunst en cultuur die beide landen te bieden hebben. Het grootste deel van de reis breng je in Italië door. De prijs is per persoon, op basis van twee personen.

Bekijk details & prijzen

Toscane & Cinque Terre pakketreis
Vanaf
€ 1330 p.p.

Toscane & Cinque Terre

Opreis.nl   10 Dagen

Voor de fijnproevers van kunst, cultuur en culinaire verrukkingen, is deze treinrondreis door Toscane en Cinque Terre een ware traktatie. Verdwaal in de historische kernen van steden zoals Florence en Pisa, proef de meest verfijnde gelato, en sluit je reis af in het pittoreske Monterosso. Het goudgele strand, pastelkleurige huizen en de azuurblauwe zee creëren een betoverend tableau. Ervaar zo de zoetheid van het leven, la dolce vita!

Bekijk details & prijzen

Culturele groepsreis Rome (10 dagen) pakketreis
Vanaf
€ 2099 p.p.

Culturele groepsreis Rome (10 dagen)

Aeterna Reizen   10 Dagen

Deze 10-daagse culturele wandelreis, waarbij je te voet wordt meegenomen door de geschiedenis van het oude Rome, duurt van 7 t/m 16 oktober.

Bekijk details & prijzen

Culturele groepsreis Rome (8 dagen) pakketreis
Vanaf
€ 1729 p.p.

Culturele groepsreis Rome (8 dagen)

Aeterna Reizen   8 Dagen

Van 16 t/m 24 juni 2024 vertrekt er een 8-daagse culturele groepsreis. Deze reis gaat langs de hoogtepunten van het oude Rome. 'De reis heeft een perfecte balans tussen cultuur, stadswandelingen en lekker eten en drinken.'

Bekijk details & prijzen

Cinque Terre & Lugano pakketreis
Vanaf
€ 1004 p.p.

Cinque Terre & Lugano

Treinrondreis.nl   8 Dagen

Ontdek het Italiaanse Cinque Terre op ontspannen wijze. Reis met tussenstop in Basel naar Levanto via Milaan om de Cinque Terre te verkennen. Op de terugreis ga je van Levanto naar het prachtige Lugano in Zwitserland. Daarna reis je via Basel terug naar Nederland. Zo geniet je meer van de Cinque Terre en Lugano zonder een lange treinreis op één dag.

Bekijk details & prijzen

Treinrondreis Italië pakketreis
Vanaf
€ 2076 p.p.

Treinrondreis Italië

Treinrondreis.nl   15 Dagen

Reis met de nachttrein van en naar Italië. Ontdek tijdens de reis het kleurrijke Cinque Terre, en bezoek steden als Rome, Milaan en Florence.

Bekijk details & prijzen

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.