Treinrondreis door duitsland aanbiedingen

Treinreis Moezel en Rijnvallei pakketreis
Vanaf
€ 750 p.p.

Treinreis Moezel en Rijnvallei

Opreis.nl   7 Dagen

Als je een treinrondreis dichtbij wilt, maar toch verlangt naar een gevoel van ver weg te zijn, overweeg dan deze 7-daagse treinreis door Duitsland. Je reist langs de schilderachtige Moezel en dwars door de Rijnvallei, een regio vol middeleeuwse kastelen, hellingen bezaaid met wijngaarden en historische steden vol vakwerkhuizen. Met treinritten van nooit langer dan twee uur, ontdek je een reeks van idyllische locaties.

Bekijk details & prijzen

Langs de Moezel & Rijn pakketreis
Vanaf
€ 585 p.p.

Langs de Moezel & Rijn

Treinrondreis.nl   5 Dagen

Tijdens deze reis bezoek je onder andere Trier, de oudste stad van Duitsland en geniet je vanuit de trein van prachtige uitzichten over de Moezel en de Rijn. Ook brengt deze reis je naar Luxemburg.

Bekijk details & prijzen

Berlijn, Praag, Wenen en Nรผrnberg pakketreis
Vanaf
€ 1001 p.p.

Berlijn, Praag, Wenen en Nรผrnberg

Treinrondreis.nl   7 Dagen

Een bijzondere treinreis naar Berlijn, Praag, Wenen en Nรผrnberg. Tijdens deze treinreis met je veel directe treinen overdag, omdat de steden per trein heel goed bereikbaar zijn. In elke stad verblijf je in een goed hotel, dichtbij het station รฉn vaak ook dichtbij het centrum.

Bekijk details & prijzen

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.