...
Deal!
€ 114 p.p.

Welkom in wonderschoon Aarhus ๐Ÿ‚

8 dagen geleden

Verken Aarhus, voor 114 euro! Retour vanaf Rotterdam Centraal voor 8 dagen.

Over de treinreis

Je avontuur in Aarhus begint op 13 november 2023. Vanaf Rotterdam Centraal vertrek je om 06:20 en kom je aan in Aarhus om 18:02. Deze heenreis kost je slechts 57 euro. Je heerlijke Deense ervaring eindigt op 21 november 2023. Vanuit Aarhus vertrek je om 09:39 en kom je aan op Rotterdam Centraal om 20:55. Ook de terugreis kost je 57 euro. Niet te vergeten, je hebt acht volle dagen om het beste uit je reis te halen!

Boek nu

Vertrek vanafRotterdam Centraal
vanafMaandag 13 november om 06:20.
Aankomst om 18:02.
Boek voor € 57 bij NS International
Vertrek vanafAarhus
TerugreisDinsdag 21 november om 09:39.
Aankomst om 20:55.
Boek voor € 57 bij NS International

Tip: Deze deal is 8 dagen geleden geplaatst. Het kan zijn dat prijzen in de tussentijd zijn gewijzigd. Wil je vertrekken vanaf een ander station in Nederland? Vaak is het prijsverschil heel erg beperkt en kun je voor een vergelijkbare prijs vanaf ieder station in Nederland boeken (mits je de aansluiting kunt halen). Je past je vertreklocatie eenvoudig aan op de site van de aanbieder.

Over de bestemming

Aarhus, in het hart van Denemarken, is een stad vol cultuur en historie. Als je er in november bent, worden de straten omgetoverd in een sprookje met prachtige herfstkleuren. Aarhus heeft voor iedereen wat te bieden! Van het fascinerende oude stadscentrum van Den Gamle By tot ARoS Aarhus Kunstmuseum, er is genoeg te zien en te beleven in deze charmante stadsbestemming.

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.