Deal!
€ 274 p.p.

Dresden, een groene stad ๐Ÿ’š

8 dagen geleden

4-daagse reis naar Dresden voor maar โ‚ฌ274! Vertrek vanaf Amsterdam Centraal.

Over de treinreis

De reis zal 4 dagen duren. Je vertrekt op donderdag 2 november vanaf Amsterdam Centraal en je komt terug op maandag 6 november vanuit Dresden. De treinreis is met de nachttrein van Green City Trip, waar ligplaatsen zijn om te slapen. Het verblijf in een hotel in Dresden is ook inbegrepen in de prijs van โ‚ฌ274. Let op, de prijs is exclusief een bijdrage van โ‚ฌ5,00 aan SGR per persoon, โ‚ฌ2,50 aan het calamiteitenfonds en โ‚ฌ25,00 aan boekingskosten.

Boek nu

Vertrek vanafAmsterdam Centraal
vanafDonderdag 2 novemberBoek voor € 274 bij GreenCityTrip
Vertrek vanafDresden
TerugreisMaandag 6 november

Tip: Deze deal is 8 dagen geleden geplaatst. Het kan zijn dat prijzen in de tussentijd zijn gewijzigd. Wil je vertrekken vanaf een ander station in Nederland? Vaak is het prijsverschil heel erg beperkt en kun je voor een vergelijkbare prijs vanaf ieder station in Nederland boeken (mits je de aansluiting kunt halen). Je past je vertreklocatie eenvoudig aan op de site van de aanbieder.

Over de bestemming

Dresden, gelegen in het mooie Duitsland, is een stad die je echt moet zien. In november is de stad erg mooi. De blaadjes aan de bomen hebben kleurrijke tinten en de sfeer is gezellig. Het is een groene stad, met veel parken en tuinen. Je kunt heerlijk wandelen en de mooie gebouwen bekijken. Ook zijn er veel musea en leuke winkels. Dresden is echt een aanrader!

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.