...
Deal!
€ 88 p.p.

Stuttgart in prachtige herfst ๐Ÿ

8 dagen geleden

10 dagen in Stuttgart voor maar 88 euro vanaf Utrecht Centraal!

Over de treinreis

Je vertrekt op 12 oktober 2023 vanaf Utrecht Centraal om 08:34 uur in de ochtend. Je komt aan in Stuttgart om 14:38 uur. Deze reis kost je maar 50 euro. Na 10 dagen van genieten vertrek je weer uit Stuttgart op 22 oktober 2023. Je trein vertrekt om 06:50 uur in de ochtend en je komt terug in Utrecht Centraal om 12:34 uur. Deze terugreis kost je slechts 38 euro.

Boek nu

Vertrek vanafUtrecht Centraal
vanafDonderdag 12 oktober om 08:34.
Aankomst om 14:38.
Boek voor € 50 bij NS International
Vertrek vanafStuttgart
TerugreisZondag 22 oktober om 06:50.
Aankomst om 12:34.
Boek voor € 38 bij NS International

Tip: Deze deal is 8 dagen geleden geplaatst. Het kan zijn dat prijzen in de tussentijd zijn gewijzigd. Wil je vertrekken vanaf een ander station in Nederland? Vaak is het prijsverschil heel erg beperkt en kun je voor een vergelijkbare prijs vanaf ieder station in Nederland boeken (mits je de aansluiting kunt halen). Je past je vertreklocatie eenvoudig aan op de site van de aanbieder.

Over de bestemming

Stuttgart is een prachtige stad die in de herfst nog mooier is. Het is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Baden-Wรผrttemberg en heeft veel te bieden. Denk aan de beroemde Mercedes-Benz en Porsche musea, prachtige parken en tuinen, en het indrukwekkende Opernhaus. Proef ook zeker van de overheerlijke Duitse keuken!

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.