...
Deal!
€ 61 p.p.

Winter in Luik voor 4 dagen! ❄️

9 dagen geleden

Kom naar Luik in België voor een prijs van 61 euro retour in december!

Over de treinreis

Je vertrekt op 1 december om 06:28 vanaf Amsterdam Centraal en komt om 09:59 aan in Luik. Deze reis kost je 31 euro. Op 5 december vertrek je om 07:07 weer vanaf Luik en ben je om 10:32 weer terug in Amsterdam. Ook deze reis kost je 31 euro. Daarom kost de hele reis je 61 euro. Je bent dus 4 dagen in Luik.

Boek nu

Vertrek vanafAmsterdam Centraal
vanafVrijdag 1 december om 06:28.
Aankomst om 09:59.
Boek voor € 31 bij NS International
Vertrek vanafLuik
TerugreisDinsdag 5 december om 07:07.
Aankomst om 10:32.
Boek voor € 31 bij NS International

Tip: Deze deal is 9 dagen geleden geplaatst. Het kan zijn dat prijzen in de tussentijd zijn gewijzigd. Wil je vertrekken vanaf een ander station in Nederland? Vaak is het prijsverschil heel erg beperkt en kun je voor een vergelijkbare prijs vanaf ieder station in Nederland boeken (mits je de aansluiting kunt halen). Je past je vertreklocatie eenvoudig aan op de site van de aanbieder.

Over de bestemming

Luik is een stad in België met veel mooie plekken om te zien. In de winter is het er erg gezellig. Je kunt er lekker eten, winkelen en de mooie oude gebouwen bekijken. Ook zijn er veel leuke kerstmarkten in december. Luik is dus een perfecte bestemming voor in de winter!

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.