Citytrips met de trein naar Duitsland

Op zoek naar een leuke citytrip in Duitsland? Waarom niet de trein nemen naar Berlijn, Dresden, Keulen of Hamburg? Deze steden bieden een rijk cultureel erfgoed, heerlijk eten en drinken, en talloze bezienswaardigheden die je kunt verkennen. En ze zijn met de trein perfect te bereizen. De prijzen die je ziet voor de citytrips zijn de totaalprijs voor zowel de treinreis als de hotelovernachtingen.

Dresden
Dresden Duitsland

» Citytrips vanaf € 129

Keulen
Keulen Duitsland

» Citytrips vanaf € 225

Dรผsseldorf
Dรผsseldorf Duitsland

» Citytrips vanaf € 235

Berlijn
Berlijn Duitsland

» Citytrips vanaf € 238

Hamburg
Hamburg Duitsland

» Citytrips vanaf € 354

Als je een treinvakantie naar Duitsland boekt, dan zul je merken dat het Duitse spoorwegennetwerk (Deutsche Bahn) een van de beste in Europa is. Met de ICE-treinen kun je snel en comfortabel door het hele land reizen en er zijn genoeg routes om uit te kiezen. De treinen zijn modern en goed onderhouden, en je kunt gebruik maken van gratis wifi tijdens je reis. Vanuit grote steden zoals Berlijn, Frankfurt en Mรผnchen zijn er directe verbindingen naar vrijwel alle belangrijke steden in het land.

Voordelig op citytrip naar Duitlsand

Een citytrip met de trein naar Duitsland kun je al boeken voor rond de 175 euro, wanneer je op het juiste moment boekt. Dan heb je zowel je treinticket als de hotelovernachtingen geregeld. Je kunt ook zelf je treinkaartje boeken en je eigen hotel regelen. Met de Sparpreis aanbiedingen van de Deutsche Bahn kun je heel voordelig het land door reizen. Als je flexibel bent met je reisdata, kun je profiteren van nog meer kortingen. Boek je op tijd, dan kun je vaak voor rond de 30 a 40 euro al je eigen treinvakantie naar Berlijn organiseren.

Ook kun je met het Deutschland ticket voor een vast bedrag onbeperkt met de trein door het land reizen. Dat is ideaal wanneer je meerdere Duitse steden in รฉรฉn vakantie wilt bezoeken.

Lekker eten, in de steden en aan boord van de trein

Als het gaat om eten, dan heeft Duitsland veel te bieden. Van de traditionele braadworst en schnitzel tot de trendy foodtrucks met fusion-gerechten, er is voor elk wat wils. En vergeet ook niet het beroemde Duitse bier!. Als je in Berlijn bent, moet je de lokale specialiteit currywurst zeker proberen. Het mooie van een treinreis naar Duitsland is dat je in de trein al kunt beginnen met genieten, dankzij de Bordbistro die je vind in veel internationale treinen!

Het treinnetwerk van Deutsche Bahn

Het Duitse spoorwegennetwerk heeft verschillende soorten treinen, waaronder ICE-treinen, Intercity-treinen en lokale treinen. ICE-treinen zijn de snelste en meest comfortabele treinen en stoppen alleen op grote stations. Intercity-treinen zijn iets langzamer dan ICE-treinen en stoppen op iets meer stations. Lokale treinen stoppen op alle stations en zijn ideaal voor korte afstanden en dagtrips. De dienstregeling wordt regelmatig aangepast, dus zorg ervoor dat je de dienstregeling checkt voordat je op reis gaat.

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.