Citytrips naar Brugge

Wanneer je denkt aan het verkennen van België, is Brugge een stad die je niet mag missen bij het plannen van een stedentrip. Hoewel het misschien niet zo bekend is als Brussel, staat Brugge bekend om zijn schilderachtige straten, historische architectuur en heerlijke chocolade en bier. Ontdek op deze pagina alles wat je nodig hebt voor een voordelige citytrip per trein vanuit Nederland naar Brugge: deals voor een pakket met treinreis en hotelovernachting.

Je ziet hieronder alleen de prijs voor de goedkoopste datum naar Brugge. Klik door om bij de aanbieder meer data te zien. Let op dat je soms handmatig 'trein' als reisoptie moet selecteren, voordat je het juiste tarief ziet. De link brengt je vaak naar de algemene pagina van het hotel in Brugge, waar meestal ook het vliegtuig en eigen vervoer als opties worden genoemd.

 
NH Brugge

Treinreis en hotel in Brugge
Maandag 26 juni
Vrijdag 30 juni
235 per persoon, exclusief

 
Le Bois de Bruges

Treinreis en hotel in Brugge
Maandag 24 juli
Vrijdag 28 juli
226 per persoon, exclusief

 
Ibis Brugge Centrum

Treinreis en hotel in Brugge
Maandag 6 november
Vrijdag 10 november
246 per persoon, exclusief

Hoeveel kost een stedentrip Brugge met de trein?

Meestal is het mogelijk om een aanbieding te vinden die ligt tussen de 175 euro en 200 euro. Dan heb je een treinreis retour, en een aantal hotelovernachtingen (soms zelfs met ontbijt!).

Als je zelf een citytrip wilt plannen, dan kun je goedkope treinkaartjes naar Brugge vinden vanaf 31 euro enkele reis. Dan moet je meestal een maand of twee vooruit boeken bij NS International.

Waarom zou je een stedentrip naar Brugge boeken?

Als je op zoek bent naar een prachtige historische stad vol cultureel erfgoed, dan is Brugge de perfecte bestemming voor jou. Deze stad heeft een goed bewaard gebleven middeleeuws stratenpatroon, wat het verkennen van het historisch centrum extra bijzonder maakt. De 'neo-Brugse stijl' heeft de stad in de 19e eeuw beïnvloed en veel gebouwen werden toen verfraaid, gerestaureerd, herbouwd of nieuw gebouwd in deze stijl.

Brugge biedt zoveel mogelijkheden om te verkennen, zoals de prachtige kanaaltjes die ook wel reien worden genoemd, de archeologische vondsten, de vele winkelstraten en nog veel meer. Je kunt deze historische stad te voet verkennen, maar ook per fiets, paardenkoets, City-Tourbusjes of bootjes op de reien. Het verkeer wordt zoveel mogelijk uit het centrum geweerd, waardoor Brugge een aangename wandel- en winkelstad is geworden.

Of je nu op zoek bent naar lekker eten, winkelen of cultuur, Brugge heeft het allemaal. De royale aanwezigheid van horecazaken en winkels zorgt ervoor dat er altijd iets te beleven is.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.