Citytrips naar Antwerpen

Het station van aankomst ziet er aan de buitenkant fenomenaal uit: Station Antwerpen-Centraal. Dit imposante bouwwerk staat bekend onder vele namen, zoals de Middenstatie, Spoorwegkathedraal en natuurlijk Antwerpen-Centraal. Het station, gelegen aan het Koningin Astridplein in Antwerpen, opende haar deuren al in 1873 en was tot begin 2007 een kopstation waar alle treinen hun rijrichting moesten keren. Dat hoeft sinds 2007 niet meer.

Je ziet hieronder alleen de prijs voor de goedkoopste datum naar Antwerpen. Klik door om bij de aanbieder meer data te zien. Let op dat je soms handmatig 'trein' als reisoptie moet selecteren, voordat je het juiste tarief ziet. De link brengt je vaak naar de algemene pagina van het hotel in Antwerpen, waar meestal ook het vliegtuig en eigen vervoer als opties worden genoemd.

 
De Keyser

Treinreis en hotel in Antwerpen
Maandag 10 juli
Vrijdag 14 juli
184 per persoon, exclusief

 
Theater

Treinreis en hotel in Antwerpen
Maandag 10 juli
Vrijdag 14 juli
220 per persoon, exclusief

 
Amory Hotel by Hyllit

Treinreis en hotel in Antwerpen
Maandag 10 juli
Vrijdag 14 juli
231 per persoon, exclusief

 
Lindner WTC Hotel & City Lounge

Treinreis en hotel in Antwerpen
Vrijdag 1 september
Dinsdag 5 september
251 per persoon, exclusief

Het station Antwerpen-centraal is een bezienswaardigheid

Het station Antwerpen-centraal is een bezienswaardigheid op zich. De Amerikaanse website Mashable plaatste het station zelfs op de eerste plaats, en verkoos het tot mooiste treinstation van de wereld. Zeker het bezoeken waard dus!

Stedentrip naar Antwerpen: zelf een goedkoop treinkaartje kopen

Je kunt een pakketreis kopen om op citytrip naar Antwerpen te gaan. Dan boek je hotel en trein in één keer. Maar je kunt het ook zelf organiseren, en een treinkaartje los kopen bij bijvoorbeeld NS International. Dat hoef je helemaal niet ver vantevoren te doen: op de meeste dagen kun je voor 21 euro naar Antwerpen met de trein.

Een citytrip naar Antwerpen via een reisorganisatie

TUI biedt doorlopend citytrips per trein naar Antwerpen aan. Vaak kan dat al rond de 200 euro per persoon, waarbij je treinreis, hotelovernachtingen én ontbijt inbegrepen zijn. In veel gevallen kan het schelen om zo'n pakketreis te kopen, omdat het goedkoper is dan wanneer je alle onderdelen zelf zou boeken.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.