Citytrips met de trein

België
België

» Bezoek o.a. Antwerpen

Frankrijk
Frankrijk

» Bezoek Parijs

Duitsland
Duitsland

» Bezoek o.a. Berlijn
» Neem de nachttrein

Engeland
Engeland

» Bezoek Londen

Tsjechïe
Tsjechïe

» Bezoek Praag
» Neem de nachttrein

Oostenrijk
Oostenrijk

» Bezoek Wenen
» Neem de nachttrein

Italië
Italië

» Bezoek Verona
» Neem de nachttrein

Ontdek de prachtige steden van Europa met onze goedkope internationale treinkaartjes vanuit Nederland. Reis gemakkelijk en comfortabel naar populaire bestemmingen zoals België, Frankrijk en Duitsland, en laat je betoveren door de charmante architectuur, de rijke geschiedenis en de heerlijke lokale gerechten. Of je nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg, een culturele ontdekkingstocht of gewoon een ontspannen stedentrip, Locomocheap helpt je bij het vinden van de beste treinreisopties voor jouw budget en reisvoorkeuren.

Kies uit een breed scala aan bestemmingen, waaronder het bruisende Londen, het historische Praag of het betoverende Wenen.

Meer bestemmingen

De bestemmingen hierboven wisselen regelmatig. Locomocheap houdt de aanbiedingen voor citytrips per trein bij diverse reisorganisaties in de gaten. Er is niet altijd een aanbieding voor iedere bestemming.

In de afgelopen tijd waren er ook aanbiedingen naar de steden Gent, Ratingen, Münster, Salzburg, Stockholm, Malmö, Kopenhagen, Linz.

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.