Meer mogelijkheden om goedkoop naar Brussel en Antwerpen te reizen
Woensdag 16 augustus

Als je met de trein vanaf Amsterdam Centraal of Rotterdam Centraal naar Brussel of Antwerpen wilt reizen, dan koop je over het algemeen een ticket bij NS International. Echter, met name wanneer je kort vooraf een ticket wilt kopen, dan kan het interessant zijn te kijken naar de nachttrein van European Sleeper.

Deze nachttrein gaat drie keer per week in de vroege ochtend van Amsterdam via Rotterdam naar Brussel en Antwerpen, op de terugreis vanuit Berlijn. Wist je dat je ook een ticket kunt boeken voor dit laatste stukje, en zo 'met de nachttrein' (waarin je gewoon een zitplek koopt) voordelig naar Belgiรซ kunt reizen? Want last-minute zijn de tickets vaak nogal eens goedkoper dan bij NS International.

Goedkoopste reis bij NS voor deze ochtend: 53 euro, bij European Sleeper: 24 euro

Soms scheelt dat wel een paar tientjes, als je een trein met dezelfde vertrektijd vergelijkt. Om het extra makkelijk te maken om deze goedkope tickets te vinden, zie je bij zoekopdrachten vanaf Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal naar deze Belgische bestemmingen op Locomocheap vanaf nu ook de prijzen van European Sleeper. Zo kun je op deze trajecten ook de prijs van een treinkaartje vergelijken om zo de goedkoopste reis te vinden.

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.