Wanneer je het beste je treinkaartjes kunt kopen
Maandag 21 november

Treinkaartjes zijn het voordeligst als je ze ruim op tijd koopt. Je kunt ze echter ook weer niet te ver van tevoren kopen. Waar je bij vliegtickets je ticket wel een jaar vooruit kunt boeken, kan dat bij treinkaartjes niet. Dus het moet op tijd, maar ook weer niet té vroeg. Wanneer dan wel?

Locomocheap kent tienduizenden prijzen voor treinreizen naar veel Europese bestemmingen. Op basis van al die prijzen weten wij wanneer het beste moment is om een treinkaartje te boeken naar iedere bestemming. In deze post delen we dat inzicht! Zo weet jij wat het perfecte moment is om een treinticket te boeken voor je volgende vakantie.

Flash sale voor tickets naar Londen of Parijs

Wil je naar Parijs of naar Londen? Dan is het aan te raden om ook Eurostar of Thalys te volgen op sociale media. Zij hebben soms een flash sale. Een flash sale is een korte periode waarin zij kaartjes aanbieden voor een lage prijs.

Overzicht per bestemming - de top 20

Hieronder vind je het overzicht, dat je laat zien hoeveel dagen van tevoren je het goedkoopste kaartje voor een bestemming kunt kopen. Het is natuurlijk gebaseerd op een momentopname, het is aan te raden het aantal dagen ruim aan te houden.

BestemmingHoe ver van tevoren boeken
Verona4 Maanden
Marseille3 maanden
Lyon3 Maanden
Parijs3 Maanden
Bolzano2 Maanden
Londen2 Maanden
Nice2 Maanden
Bordeaux2 Maanden
Innsbruck2 Maanden
Wenen2 Maanden
Hamburg1 Maand
Stuttgart1 Maand
Rome1 Maand
Trento3 Weken
Neurenberg3 Weken
Cannes2 Weken
Berlijn2 Weken
Salzburg2 Weken
München2 Weken
Frankfurt1 Week

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.