Voordelig je fiets mee met European Sleeper
Woensdag 13 september

Ben jij een fietsliefhebber op zoek naar een voordelig en avontuurlijk uitje? Dan heeft European Sleeper een interessante aanbieding. Van 21 september tot 21 december 2023 kun je voor maar โ‚ฌ1 je fiets meenemen in de Europese nachttrein van European Sleeper.

De nachttrein European Sleeper vertrekt vanuit Roosendaal, Rotterdam Centraal, Den Haag HS, Amsterdam Centraal, Amersfoort Centraal en Deventer en brengt je comfortabel naar Berlijn, Antwerpen of Brussel. Daar wordt je 's ochtends uitgerust wakker op je bestemming.

Tijdelijk kun je dus heel voordelig je fiets meenemen, om zo Berlijn en omgeving per fiets te verkennen.

Jij + fiets naar Berlijn voor 40 euro

Begin je zoektocht naar het voordeligste ticket op de prijskalender van Locomocheap. Daar zie je dat je in november bijvoorbeeld nog kaartjes voor maar 39 euro kunt kopen. Plus 1 euro voor je fiets betaal je dus 40 euro in totaal voor een enkele reis naar Berlijn. Klik op een prijs in de kalender om direct naar de boekingspagina bij European Sleeper te gaan.

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.