Retour naar Praag met de nachttrein voor maar 120 euro!
Zaterdag 20 mei

Gedurende het jaar rijdt de nachttrein van GreenCityTrip vanuit Nederland naar Praag. Deze nachttrein wordt ook aangeboden door TUI onder de naam TUI City Express. Door de deals van TUI in de gaten te houden kun je soms héél voordelig een ticket scoren. En dat is nu weer het geval!

Retour voor maar 120 euro p.p.

Als je voor twee personen boekt, kun je de TUI City Express voor 120 euro per persoon boeken bij een vertrek op donderdag 20 juli. Je vertrekt dan om 20:14 uit Amersfoort, maar je kunt ook opstappen in Deventer en Amsterdam Centraal. De volgende dag kom je om 10:30 uur aan in Praag.

De trein gaat op zondagavond weer terug naar Nederland. Je hebt praktisch de hele zondag nog in Praag te besteden, want de nachttrein vertrekt om 20:30 uur weer naar Nederland. In de loop van maandagochtend kom je dan weer aan.

Bekijk deze deal bij TUI

Zoals je op de foto hierboven ziet, kun je de nachttrein boeken voor 120 euro per persoon, vanwege alle kortingsacties die momenteel gelden. Er zijn echter meer goedkope citytrips naar Praag.

Boek met een hotel erbij voor maar 194 euro p.p.

De bovenstaande TUI-deal voor de nachttrein naar Praag betreft alleen het retour-treinticket. De overnachtingen in Praag zul je dus nog zelf moeten regelen. Heb je hier geen zin in? Dan kun je al vanaf 194 p.p. (op basis van twee personen) een treinreis inclusief hotelovernachtingen naar Praag boeken. Deze prijs gaat uit van een vertrek op donderdag 15 juni.

Bekijk deze deal bij TUI

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.