Een verrassingsreis in eigen land met Srprs.me
Donderdag 16 maart

Je kent srprs.me waarschijnlijk van de verrassingsvliegreis. Je komt aan op Schiphol, en hoort daar waar de reis naartoe gaat. Naast vliegreizen kun je sinds een tijdje ook een verrassings-treinreis boeken bij srprs.me.

Superleuk wanneer je een weekendje weg wilt, duurzaam wilt reizen รฉn niet wilt nadenken over je bestemming.

Je ontvangt een week voor vertrek het weerbericht. In de app van sprs.me kun je op de dag van vertrek (op het station!) bekijken waar je reis naartoe gaat. Ook ontvang je een lijstje met tips en bezienswaardigheden voor je bestemming.

Bepaal je eigen route

Wanneer je boekt bij srprs.me dan heb je de mogelijkheid om รณf je eigen kaartje te kopen, of een retourticket via srprs.me aan te schaffen. Met dat retourticket kun je in de daluren reizen op werkdagen, en in het hele weekend onbeperkt.

Je kunt dus zelf bepalen welke route je neemt. Het ticket dat srprs.me verkoopt is wel maar รฉรฉn keer te gebruiken, je kunt dus niet tussentijds in een andere stad het station verlaten.

Op citytrip in Nederland

De verrassingsreizen met de trein gaan nu alleen naar bestemmingen in Nederland. โ€œWe zijn zeker van plan dit later verder uit te rollen de Benelux en wellicht Europa in. Zie dit als een goede eerste start.โ€, zo is te lezen op de website van srprs.me.

Bij het maken van je boeking kun je tot drie steden aangeven waar je absoluut niet naartoe wilt. Bij het kiezen van jouw verrassingsbestemming wordt daar dan rekening mee gehouden.

Klik hier en bezoek srprs.me

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.