Ontdek Zwitserland per trein: vergelijk ook bij SBB
Dinsdag 25 april

Locomocheap breidt haar reisaanbod uit met internationale treinreizen vanuit Nederland naar Zwitserland via de maatschappij SBB. Vanaf nu kun je namelijk ook de reisopties bekijken en boeken die beschikbaar zijn bij SBB, de Zwitserse spoorwegmaatschappij. Dit betekent dat je via Locomocheap niet alleen treinreizen kunt boeken bij NS International, maar ook bij SBB. Door beide reisorganisaties met elkaar te vergelijken, kun je makkelijk de goedkoopste optie vinden.

Je vind zo voordelige treinkaartjes naar Basel, Bern en Zürich.

Zwitserland is een prachtig land dat bekend staat om haar adembenemende berglandschappen, indrukwekkende gletsjers, verkoelende meren en bruisende steden. Er zijn talloze redenen om naar Zwitserland af te reizen. Zo kun je de Alpen verkennen, authentieke bergdorpjes bezoeken, de wereldberoemde Zwitserse chocolade proeven, en nog veel meer. Met de trein kun je op een comfortabele en ontspannen manier door het land reizen en van al deze bezienswaardigheden genieten.

Meerdere reisopties met de trein naar Zwitserland

Er zijn verschillende treinreizen van Nederland naar Zwitserland beschikbaar. Zo kun je via Frankrijk reizen of door Duitsland. Er gaan dagelijks twee rechtstreekse treinen: de ICE International naar Basel en de nachttrein naar Basel en Zürich. Door het uitgebreide aanbod aan treinreizen is er altijd wel een optie die bij jouw voorkeuren past.

Een groot voordeel van het boeken van een treinreis bij Locomocheap is dat je makkelijk de prijzen van verschillende reisorganisaties met elkaar kunt vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld kijken welke reisorganisatie de goedkoopste treinreis aanbiedt voor de door jouw gewenste reisdatum. Door te vergelijken kun je flink besparen op de kosten van je treinreis.

Vind de goedkoopste reisperiode

Bovendien zie je op Locomocheap een prijstabel voor de komende maanden, zodat je eenvoudig de goedkoopste reisperiode kunt vinden. Hierdoor kun je snel en makkelijk de treinreis vinden die het beste bij jouw wensen past.

Het boeken van een treinreis via Locomocheap is eenvoudig. Nadat je een reis hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet, kun je deze direct boeken via de website van de reisorganisatie waarbij je de treinreis wilt boeken. Je kunt vervolgens veilig en vertrouwd betalen via de website van de reisorganisatie.

Goedkoop met de trein naar Zwitserland

Op deze manier biedt Locomocheap een uitgebreid aanbod aan treinreizen van Nederland naar Zwitserland, waarbij je makkelijk de prijzen van verschillende reisorganisaties met elkaar kunt vergelijken. Door te vergelijken kun je flink besparen op de kosten van je treinreis. Met de trein kun je op een comfortabele en ontspannen manier door het prachtige Zwitserse landschap reizen en genieten van alle bezienswaardigheden die het land te bieden heeft.

Ontvang de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van deals en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
    Twitter
    Pinterest
    LinkedIn

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.