Supergoedkoop naar Praag met de TUI City Express
Maandag 20 februari

Wil jij in het voorjaar op citytrip naar één van de mooiste steden van Oost-Europa? Ga dan een weekendje naar Praag met de TUI City Express. Deze nachttrein vertrekt op donderdagavond, om je op vrijdagochtend uitgeslapen te laten aankomen op het station in Praag. Op zondagavond vertrek je weer, om vervolgens op maandag weer in Nederland aan te komen.

Tot wel 100 euro korting

Je kunt nu wel heel voordelig een reis boeken met de TUI City Express. Tot en met 1 maart heeft TUI diverse reizen in de aanbieding, die je kunt boeken met tot wel 100 euro korting. Dat betekent dat je heel goedkoop met de TUI City Express nachttrein naar Praag kunt reizen: de laagste prijzen liggen rond de 199 euro per persoon (exclusief boekingskosten).

Een voorbeeld: vertrek op donderdag 22 juni en kom op maandag 26 juni weer aan in Nederland. Twee personen, inclusief hotelovernachtingen in Hotel Arbes en ontbijt, kun je boeken voor 448 euro. Dat is 224 euro per persoon, en dus minder dan 45 euro per persoon per nacht inclusief je reiskosten!

Over de TUI City Express nachttrein

Je kunt opstappen vanaf de stations Amsterdam Centraal Station, Amersfoort Centraal Station en Deventer. De trein vertrekt ‘s avonds, en de volgende ochtend kom je aan in het centrum van Praag.

De nachttrein heeft een groot voordeel ten opzichte van het vliegtuig: je hebt niet te maken met lange wachttijden. Je hoeft minimaal een kwartier voor vertrek aanwezig te zijn. En een ander voordeel: je onbeperkt bagage meenemen, zonder dat je er voor hoeft bij te betalen.

Lees hier meer over de TUI City Express of bekijk direct de aanbiedingen.

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.