Zo reis je goedkoper naar Barcelona (en veel Franse bestemmingen)
Woensdag 30 augustus

Je kunt met de trein in een dag vanuit Nederland naar Barcelona reizen. Een treinreis vanaf Amsterdam Centraal naar Barcelona duurt iets meer dan 12 uur. Je hebt dan een overstap in Parijs, waarbij je daar wel van station Gare du Nord naar Paris Gare du Lyon moet verplaatsen. Daar heb je wel meer dan twee uur de tijd voor overigens.

Je kunt deze tickets kopen bij NS International. Maar ook de Franse spoorwegmaatschappij SNCF verkoopt deze tickets. Daar is deze week een actie, waarmee je een kortingskaart voor 1 jaar kunt kopen met 50% korting. Deze kortingskaart geldt voor alle TGV INOUI en Intercitรฉs treinen. Niet alleen de trein naar Barcelona, maar ook al deze treinen binnen Frankrijk.

Bekijk de aanbieding bij SNCF

Rekenvoorbeeld

Maar voor het voorbeeld: deze kaart verdien je met een enkeltje Barcelona al meteen terug. Je kunt met een retourtje dan tientallen euroโ€™s per persoon besparen. De kortingskaart kun je kopen voor 24,50 euro. Een retourtje met heenreis op 6 november en terug op 13 november kost met kortingskaart 267 euro. Zonder kortingskaart kost het 329 euro. Daarmee bespaar je dus op alleen deze reis al 37,50 euro (voor een persoon). Reis je met meer mensen, dan is de besparing nog veel groter.

Boek verder vooruit

En bijkomend voordeel van a href=https://locomocheap.nl/out/sncf-flash-sale-card target=_blank rel=nofollow>boeken bij SNCF: je kunt hier verder vooruit boeken. In dit voorbeeld kan ik bij SNCF tickets boeken met een retour op maandag 13 november. Een datum die bij NS International nog โ€˜op slot zitโ€™.

Reis ook goedkoop binnen Frankrijk

Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld. De kortingskaart geeft je tot 30 procent korting op TGV INOUI en INTERCITร‰S treinen. Ook worden tarieven gemaximaliseerd (een reis van meer dan 3 uur met deze treinen kost maximaal 89 euro). Ook op reizen binnen Frankrijk is dit dus een heel aantrekkelijk aanbod, want die tickets worden hiermee ook een stuk goedkoper.

Een jaar lang voordeel

De kortingskaart is het hele jaar geldig. Als je de kaart al met รฉรฉn reis hebt terugverdiend, kun je in de zomer van volgend jaar bijvoorbeeld nog eens een reis maken en daarop ook mooi besparen.

Bekijk de aanbieding bij SNCF

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.