Ontdek nieuwe reisopties op Locomocheap
Donderdag 17 augustus

Sinds deze week vind je meer dan tien nieuwe bestemmingen op Locomocheap. Zo vind je goedkope treinkaartjes naar nog meer Europese bestemmingen. We hebben gekeken waar vraag naar is, op basis van boekingsgegevens, en zagen dat met name een aantal Belgische, Franse en Duitse bestemmingen ontbraken in de lijst. Op basis van deze inzichten is Locomocheap uitgebreid met prijsinformatie voor deze bestemmingen.

Je kunt nu makkelijk zoeken naar de laagste prijzen voor een treinkaartje naar het Belgische Noorderkempen, Mechelen, Leuven, Antwerpen-Berchem en diverse stations in Brussel.

Met de trein naar het vliegveld

Ook zijn een aantal internationale luchthavens opgenomen als bestemming. Dit betreft Brussel - Zaventhem, Parijs (Charles de Gaulle) en Frankfurt Flughafen. Vanuit Nederland zijn deze stations namelijk ook goed per trein te bereiken, en hoe fijn is het als je daar voor een goede prijs kunt komen (of weg kunt komen)!

Disneyland Parijs bezoeken met de trein

Disneyland Parijs kun je met de Thalys bezoeken, door te reizen naar het station Marne la Vallee - Chessy. Ook dit station is nieuw toegevoegd op Locomocheap, zodat je ook vanuit de geselecteerde Nederlandse stations makkelijk een prijsvergelijk kunt maken.

Vind ook goedkope treinkaartjes naar Luxemburg

Als laatste nieuwe bestemming is Luxemburg toegevoegd. Misschien wel het meest dichtstbijzijnde land dat nog ontbrak op Locomocheap. Ook voor deze bestemming ontdek je nu makkelijk de laagste prijzen en beste boekingsmomenten via Locomocheap.

De beste aanbiedingen in je mailbox!

Ontvang de beste deals voor het goedkoopste treinkaartje regelmatig in je mailbox.

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!


Volg ons op de #socials

   Instagram
   Facebook
   Tiktok
    Twitter

Aan de informatie en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan zijn dat je hier prijzen ziet die je niet vindt op bij de bron. Dat kan omdat een kaartje bijvoorbeeld al is geboekt, of omdat in de tussentijd prijzen zijn gewijzigd. Of wellicht is er hier een programmeerfoutje ingeslopen. Bron voor de CO2-besparing: HAFAS EcoPassenger.